Αθλητισμός

Μπραντάο: ‘Ερασιτεχνική ομάδα ο Λεβαδειακός

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός 'ξέσπασε'για την πρώην ομάδα του

Ο πρώην επιθετικός του Λεβαδειακού φεύγει από την Ελλάδα και υπόσχεται ότι λόγω αυτής της εμπειρίας του στους Βοιωτούς θα προσέξει τους όρους συμφωνίας με την επόμενη ομάδα του.

Τη Δευτέτα (11/12) ο 37χρονός βραζιλιάνος επιθετικός έλυσε την συνεργασία του με τους "πράσινους", ενώ την Τρίτη (12/12) ο Μπραντάο μπήκε στο αεροπλάνο επιστροφής για Βραζιλία.

Σε δηλώσεις του στο Sport24.gr o Βραζιλιάνος ανέφερε ότι:

"Έλυσα το συμβόλαιό μου με τον Λεβαδειακό και θέλω να ευχαριστήσω μόνο τον προπονητή μου, Ζοζέ Ανιγκό. Εκτός από καλός φίλος είναι εξαιρετικός τεχνικός. Ένας από τους καλύτερους, με τους οποίους έχω δουλέψει.

Φεύγω από τον Λεβαδειακό απογοητευμένος για την έλλειψη επαγγελματισμού και οργάνωσης. Για εμένα συνεχίζει να είναι μια ερασιτεχνική ομάδα και πρέπει να βελτιωθεί πολύ για να μάθει να συμπεριφέρεται με περισσότερο σεβασμό στους ξένους και τους Έλληνες παίκτες.

Όπως γνωρίζετε, τραυματίστηκα, αλλά ο μυϊκός τραυματισμός μου δεν ήταν σοβαρός. Επιστρέφω στη Βραζιλία για να συνεχίσω τη φυσιοθεραπεία μου και να είμαι τον Ιανουάριο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Θα είμαι στα γήπεδα, η χρονιά που έρχεται (2018) θα με βρει στη Βραζιλία ή σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτή τη φορά θα προσέξω τις λεπτομέρειες για να μην απογοητευτώ ξανά όπως απογοητεύτηκα με τον Λεβαδειακό. Στην αρχή κάναμε καλά αποτελέσματα και ήδη η πορεία είναι θαύμα για μια ομάδα που έπεσε αρκετές φορές στη δεύτερη κατηγορία. Εύχομαι στον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου καλή τύχη".

Σχόλια