Αθλητισμός

Ζητούν αφαίρεση βαθμών Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν

Σφίγγει ακόμη περισσότερο ο κλοιός για τον Παναθηναϊκό

Οι ανοιχτές... πληγές του Παναθηναϊκού γίνονται μεγαλύτερες, με επίκεντρο το οικονομικό, καθώς η δικηγόρος των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, ζήτσε αφαίρεση βαθμών.

Κατά την εκδίκαση της προσφυγής από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, μάλιστα, η δικηγόρος έκανε λόγο για κίνδυνο υποβιβασμό του Παναθηναϊκού, όταν ο Στράτος Σωπήλης ζήτησε αναβολή λόγω της απουσίας του δικηγόρου της ΠΑΕ στο εξωτερικό. «Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;».

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ απάντησε: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;», με τη δικηγόρο να λέει: «Έχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;».

Οι τρεις αυτές υποθέσεις θα εκδικαστούν τελικά σε μία εβδομάδα, ενώ εκείνες των Πέτριτς, Μπούρμπου και Μαρίνου στις 8 Ιανουαρίου. Στο μεταξύ, αύριο εκδικάζεται η υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ, στον οποίο δεν έχουν πληρωθεί δύο δόσεις των 46.000 ευρώ έκαστη από το ποσό 450.000 που του έχει επιδικαστεί. Η πλευρά του Δανού στόπερ δεν είναι διαλλακτική και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια