default-image

Η παρουσία της Λέσχης Μεσσαράς στο Κύπελλο εφήβων ξιφασκίας

Σπορ
Η παρουσία της Λέσχης Μεσσαράς στο Κύπελλο εφήβων ξιφασκίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν έξι συνολικά αθλητές (πέντε αγόρια και ένα κορίτσι) της Λέσχης Μεσσαράς στο κύπελλο εφήβων στο Ξίφος Μονομαχίας που διεξήχθη στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο.

Στους έφηβους ανάμεσα σε 67 αθλητές από 14 έως 17 ετών ο Παύλος Γρηγοριάδης κατάφερε περνώντας το πρώτο γύρο να επιβληθεί σε 2 νοκ άουτ αγώνες και να μπει στους 16 καλύτερους. Εκεί σταμάτησε στον μετέπειτα μεταλλιούχο και πιο έμπειρο Κεσκινίδη  (ΟΣΑ ) Καταλαμβάνοντας την 15η θέση.

Οι Χατζηγεωργίου και Μαλλιαράκης πέρασαν τον πρώτο γύρο νίκησαν και σε ένα νοκ άουτ Και σταμάτησαν πριν την 16αδα τελικές θέσεις Χατζηγεωργίου 22η και Μαλλιαράκης 31η.

Ο Αντρέας ο Μπουχαλάκης με 2 νίκες στη πουλ πέρασε τον πρώτο γύρο αλλά δεν κατάφερε να νικήσει στο νοκ άουτ Και περιορίστηκε στην 44η θέση στη τελική κατάταξη. Ο Χρονάκης Δημήτρης πάρα την μια νίκη που κατάφερε στη πουλ δεν πέρασε στα νοκ άουτ και κατέλαβε την 56η θέση στους 67 αθλητές.

Στις Νεανίδες η Χατζηδάκη Αλκυόνη μόνη εκπρόσωπος της Μεσσαράς κατάφερε τρεις νίκες στη πουλ νίκησε και στο πρώτο νοκ άουτ μπήκε στις 32 και σταμάτησε στη Κολλέτσου που στη συνέχεια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. 62 αθλήτριες στον αγώνα η Χατζηδάκη πήρε την 31η θέση.

 Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς συγχαίρει τους αθλητές της τους γονείς που συνόδεψαν την αποστολή και συμπαραστάθηκαν στα παιδιά και στο προπονητή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News