default-image

Διατηρήθηκε στην κορυφή η ΑΕΚ

Αθλητισμός
Διατηρήθηκε στην κορυφή η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κλείσιμο της 14ης αγωνιστικής η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-1 επί της Κέρκυρας και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς, το οποίο αποδείχτηκε και στην πράξη οι κιτρινόμαυροι δεν δυσκολεύτηκαν και πολύ για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΑΕΚ. Μπορεί να της έλειπε ο MVP της (Λιβάγια) αλλά και πάλι πέρασε ένα εύκολο απόγευμα.

Ο Κόνε πέτυχε ένα φοβερό γκολ στο 38ο το οποίο ήταν και το πρώτο του, το 1ο μπήκε με αυτογκόλ του Γιανακόπουλου ενώ ο Αραούχο ξαναβρήκε δίχτυα μετά τον αγώνα στην Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν την τύχη με το μέρος τους και άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό έπειτα από αυτογκόλ του Γιαννακόπουλου μετά από προσπάθεια του Λάζαρου. Στο 38ο λεπτό, ο Κονέ που ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Χιμένεθ καθάρισε το ματς με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 56' ήταν η σειρά του Αραούχο να βρει δίχτυα με ωραίο τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Η Κέρκυρα μείωσε στο 88' με εκτέλεση πέναλτι του Νούνιες. Ο διαιτητής Σέζος κακώς έδειξε την άσπρη βούλα αφού ο Κονέ ήταν ακίνητος και δεν μάρκαρε αντικανονικά τον σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες (71' Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Χριστοδουλόπουλος (62' Γιακουμάκης), Μπακασέτας (77' Γιούσης), Κλωναρίδης, Αραούχο

Στον πάγκο: Μπάρκας, Λόπες, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Σιόντης, Σπίνουλας, Αναστασίου (58' Ντιόγκο), Μπαλάφας (71' Αρτυματάς), Επστάιν (46' Νούνιες), Μπάουμαν

Στον πάγκο: Κουτζαβασίλης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Κόντος

Διαιτητής: Σέζος Αθανάσιος

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News