Αθλητισμός

Ανησυχία για Πρίντεζη

Έλεγχος των τραυματιών της ομάδας του Πειραιά

Επιπόλαιος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ώρα που η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη (12/12).

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο αυτό είναι το λιγότερο που ανησυχεί του πειραιώτες αυτή την στιγμή, καθώς προέχει η υγεία των παικτών του με τους πόνους στην μέση του Γιώργου Πρίντεζη να μην έχουν υποχωρήσει και να χρίζει επανεκτίμηση η κατάσταση του.

  Ο Σέρβος υποβλήθηκε τη Δευτέρα (11/12) σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε πως ο τραυματισμός του στο πόδι δεν ήταν σοβαρός, ενώ για τον Έλληνα διεθνή πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν θα είναι έτοιμος για την αποστολή στην Γερμανία.

Η επιστροφή τους στην δράση αποτελεί μεγάλη ανάγκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος -θυμίζουμε ότι- κόντρα στην ΑΕΚ στερήθηκε επίσης των υπηρεσιών του Δημήτρη Αγραβάνη και του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Πέραν τούτων, οι "ερυθρόλευκοι" δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα (11/12), αντίθετα έμειναν για αρκετή ώρα στην αίθουσα video για να δουν ξανά και ξανά τα λάθη που έφεραν την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Σχόλια