Αθλητισμός

Ο Μπουφόν σκέφτεται να μην σταματήσει

Ο Ιταλός συζητά την περίπτωση να συνεχίσει στους αγωνιστικούς χώρους για ακόμα 1 χρόνο

Σκέψεις να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν κάνει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, όπως αποκάλυψε στον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο, στα πλαίσια του ντέρμπι Γιουβέντους- Ίντερ.

Ένα δημοσίευμα της ''Sport Mediaset'' ήρθε σαν «βόμβα» στα 'αυτιά' όσων περίμεναν ότι αυτή θα ήταν η τελευταία σεζόν για τον γνωστό σε όλους Τζιανλουίτζι Μπουφόν στους αγωνιστικούς χώρους, λέγοντας πως ο Ιταλός σκέφτεται να συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν.

  Ο 39χρονος τερματοφύλακας έχει προγραμματίσει να αποσυρθεί με το τέλος της φετινής σεζόν, με μοναδική εξαίρεση αν η Γιουβέντους καταφέρει να κατακτήσει το Champions League, ώστε να μπορέσει ο Μπουφόν να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Αυτές τις σκέψεις αποκάλυψε σύμφωνα με το δημοσίευμα στον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ, Πιέρο Πιέρο Αουζίλιο, στο περιθώριο του ισόπαλου 0-0 της Γιουβέντους με την Ίντερ.

Η ιταλική Γιουβέντους του έχει προτείνει ήδη πόστο για την ομάδα, με τον ίδιο να είναι πρόθυμος να συνεχίσει σε περίπτωση που θεωρείται ακόμα σημαντικός.

Σχόλια