default-image

Ικανοποίηση για το καμπ σκυταλοδρομίας στο Ηράκλειο

Σπορ
Ικανοποίηση για το καμπ σκυταλοδρομίας στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΣΕΓΑΣ για το καμπ προετοιμασίας για τις σκυταλοδρομίες 4Χ100 μ. που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει:

«Το πρώτο καμπ προετοιμασίας για τις σκυταλοδρομίες 4Χ100 μ. έγινε το περασμένο δεκαήμερο στο Ηράκλειο. Οι κορυφαίοι άνδρες και γυναίκες βρέθηκαν στην πόλη της Κρήτης με στόχο να βάλουν τις βάσεις για καλές εμφανίσεις τη χρονιά που έρχεται.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου είναι ένας ρεαλιστικός στόχος όχι μόνο για τις δύο ομάδες 4Χ100 μ., αλλά και για την 4Χ400 μ. των Γυναικών, που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυνατή τη νέα χρονιά.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων τεχνικών Περικλή Χατζηαναστασιάδη και Χρύσανθου Καρούζου κατάφεραν να δουλέψουν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα και το σημαντικότερο, να οραματιστούν τη διάκριση στις διοργανώσεις του καλοκαιριού».

"Το σημαντικότερο απ΄όλα είναι πως τα παιδιά έχουν αντιληφθεί τη σημασία της κοινής δουλειάς και πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε. Ξέρουν πως έχουν το περιθώριο όχι μόνο να διεκδικήσουν τη συμμετοχή, αλλά και μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Περικλής Χατζηαναστασιάδης, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο από την διάθεση των αθλητών και αθλητριών, αλλά και τη συνεργασία που είχε με τους προπονητές που βρέθηκαν στην Κρήτη.

Βάσει του προγραμματισμό, που έχει ήδη γίνει οι ομάδες θα πραγματοποιήσουν δύο ακόμη προπονητικά καμπ, το ένα τέλος Μαΐου και το δεύτερο αρχές Ιουλίου. Παράλληλα υπάρχει η πρόθεση για συμμετοχή σε δύο με τρεις αγώνες. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των τεσσάρων ομάδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Στάρα Ζαγόρα (20-21/7), ωστόσο η αρχή αναμένεται να έχει γίνει νωρίτερα σε ένα από τα μίτινγκ που γίνονται στη χώρα με την προϋπόθεση συμμετοχής και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Στο καμπ της Κρήτης για λογαριασμό της ομάδας 4Χ100 μ. των ανδρών συμμετείχαν οι Λυκούργος Τσάκωνας, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Κώστας Δουβαλίδης, Πάνος Τριβυζάς, Μάκης Στεργιούλης και Κώστας Ζήκος, μια δυνατή εξάδα που είναι ικανή να διεκδικήσει κάτι καλό στο Βερολίνο. Η ομάδα των γυναικών ξεκίνησε την προετοιμασία της με τις Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Κορίνα Πολίτη και Γρηγορία Κεραμιδά, αλλά χωρίς την τραυματισμένη Μαρία Γάτου. Ιδιαίτερα δυνατό αναμένεται να είναι και το σχήμα της ομάδας 4Χ400 μ. των γυναικών, αφού εκτός από τις Ειρήνη Βασιλείου, Αννα Βασιλείου και Ανδριάννα Φέρρα, που αποτελούν τα τελευταία χρόνια βασικά μέλη της ομάδας, προστίθεται η δυνατή παρουσία της Μαρίας Μπελιμπασάκη που φέτος θα ρίξει το βάρος της στα 400 μ., αλλά και οι Κατερίνα Δαλάκα και Δέσποινα Μουρτά. Τη δική της καλή πορεία θα επιδιώξει και η ομάδα 4Χ400 μ., που θα στηριχθεί κυρίως σε νέους αθλητές.

Πηγή: segas.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News