default-image

Όλη η αγωνιστική κίνηση σε Α2, Β1, Β2 και Γ ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Όλη η αγωνιστική κίνηση σε Α2, Β1, Β2 και Γ ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πόρος έχει πλέον βρει για τα καλά τα πατήματά του στην Α2 ΕΠΣΗ και μοιάζει να μην έχει αντίπαλο στην κούρσα για τον τίτλο. Η ομάδα του Νίκου Παγωμένου επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-0 του Ηρακλή Νιπιδιτού στο Μαρτινέγκο και εκτοξεύτηκε στο +9 στην κορυφή από τις υπόλοιπες ομάδες, που την βλέπουν πλέον να απομακρύνεται για τα καλά.

Αυτή ήταν μάλιστα η 6η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πόρο. Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι είχε κριθεί καθώς στο 5ο λεπτό ο Πόρος είχε βάλει ήδη δύο τέρματα, κάνοντας πολύ άνετη στη συνέχεια απέναντι στον απογοητευτικό Ηρακλή. Μάλιστα, οι σκόρερς του αγώνα ήταν τρεις για τους νικητές, με τους Μαγκουφάκη, Μάρκου και Ζαφείρη να σημειώνουν από δύο γκολ στον αγώνα.

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι το σαββατοκύριακο έγινε στη Γαλιά, με την Δόξα και τον Δωριέα να αναδεικνύονται ισόπαλοι 3-3 και τις εναλλαγές στο σκορ να είναι συνεχείς και τον Δωριέα να προηγείται 1-2 αλλά να κινδυνεύει με ήττα, ισοφαρίζοντας στο τέλος. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Νταουσιάνης, Κ. Ρινακάκης και Γ. Μπιμπάκης ενώ τα τρία τέρματα για την ομάδα του Λυκούργου Παπαδάκη σημείωσαν οι Κ. Φρονιμάκης, Ζωγραφάκης και Καλουδάκης.

Η Τριτωνία νίκησε 2-1 τους Νέους Εργοτέλη σε ένα ματς με παράπονα για τη διαιτησία από τις δύο ομάδες. Τα γκολ μπήκαν στο β' ημίχρονο. Ο Στεφανάκης με πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους έκανε το 1-0, ισοφάρισε ο Βενεράκης και με αυτογκόλ του Καλογεράκη έγινε το τελικό 2-1.

Θετική έκπληξη τις τελευταίες αγωνιστικές είναι ο Δίας, επικρατώντας με 1-0 του Ρούβα με γκολ του Κεγιαδάκη και σκαρφαλώνοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Στο Ασήμι, ο φιλοξενούμενος Ραύκος προηγήθηκε με γκολ του Στεφανάκη, ο οποίος πάντως τραυματίστηκε στη φάση του γκολ. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τέρματα των Κρουσταλάκη και Έντισον Τζαφέρι.

Στο στείρο 0-0 κόλλησαν ΕΓΟΗ και Αγία Βαρβάρα και μοιράστηκαν όχι μόνο τους βαθμούς αλλά και τις αποβολές, με τους Καρυπίδη των γηπεδούχων και Πρίφτη των φιλοξενούμενων να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Μετά από 1,5 μήνα και τέσσερις συνεχόμενες ήττες, τα χαμόγελα επέστρεψαν στο Αρκαλοχώρι, με τον ΟΦΑ να νικά 2-0 το Αθλόπολις. Στο 35' ο Φρόκου με καταπληκτική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 70' ο Ρουσάκης με πέναλτι σημείωσε το τελικό 2-0.

Τέλος, στο γήπεδο Γιάννης Σκουρέλος, Νέοι Ηροδότου και ΑΟΚ έφεραν ισοπαλία 2-2. Στο 44' ο Ντραγκόντι με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης τα Καμίνια ισοφάρισαν με τον Γκίνη και προηγήθηκαν στο 55' με τον Κλαπάκη. Στο 61', ωστόσο, με πέναλτι του Γκίνη έγινε το 2-2.

ΠΟΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      6-0

Ν.ΗΡΟΔΟΤΟΥ - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ      2-2

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - ΔΩΡΙΕΑΣ      3-3

ΔΙΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ      1-0

Ε.Γ.Ο.Η - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      0-0

ΑΣΗΜΙ - ΡΑΥΚΟΣ      2-1

ΤΡΙΤΩΝΙΑ - ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      2-1

Ο.Φ.Α. - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ      2-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      24

4.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      23

5.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      20

10.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      13

11.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      13

15.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      8

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (13η)

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΔΙΑΣ                  

ΡΑΥΚΟΣ - Ε.Γ.Ο.Η                  

Ν. ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Ν. ΗΡΟΔΟΤΟΥ            

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ            

ΡΟΥΒΑΣ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ                  

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΠΟΡΟΣ                  

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΣΗΜΙ                  

Ο.Φ.Α. - ΤΡΙΤΩΝΙΑ      

Νίκες για Γούβες και Ερμή Ατσαλένιου, απώλεια για Διαγόρα

Οι Γούβες και ο Ερμής Ατσαλένιου ήταν οι κερδισμένοι των πρώτων θέσεων στην Β1 ΕΠΣΗ ενώ ο Διαγόρας είχε απώλεια βαθμών. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στις Αγ. Παρασκιές η πρωτοπόρος ομάδα των Γουβών νίκησε με 4-6 την Βόνη. Η Βόνη προηγήθηκε με 2-0 και 3-2 στο σκορ αλλά οι Γούβες είχαν το χαρακτήρα για να γυρίσουν το παιχνίδι. Για την Βόνη τρία γκολ έβαλε ο Παλαμίδας και ένα ο Λουρίδας ενώ για τις Γούβες σκόραραν οι Νεραντζάκης Δ. (2), Κορνηλάκης,  Αμανάκης, Μπλουσάι και Ευσταθίου.

Το γήπεδο της Χερσονήσου δεν έφερε γούρι στον Διαγόρα, που έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Πήγασο. Το 1-0 έκανε ο Νοικοκυράκης και ισοφάρισε ο Κωνσταντόπουλος.

Ο Ερμής Ατσαλένιου πήρε το «διπλό» στην έδρα της Γαρίπας με 1-2 και πλησίασε στον πόντο τον Διαγόρα. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 14' με τον Λίλο, αλλά λίγο αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν με τον Μ. Φραγκιαδάκη. Στο 65', πάντως, ο Γιαλαμάς έβαλε και πάλι τους φιλοξενούμενους στη θέση του… οδηγού. Το σύνολο του Θάνου Μεϊμαράκη, μάλιστα, είχε και δύο δοκάρια με Λίλο και Ντραγκόντι.

Από εκεί και πέρα, σημαντικές νίκες σε βραδυνά παιχνίδια πήραν ο Μοχός με 0-2 επί της Ομόνοιας και τα Κανάρια με 2-1 επί του Εθνικού, ενώ χωρίς γκολ τελείωσαν τα ματς Δόξα-Νέοι Μινωικής και Ποσειδώνας-Χαραυγή.

B1 ΕΠΣΗ (10η)

ΔΟΞΑ ΗΡ. - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      0-0

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΧΑΡΑΥΓΗ      0-0

ΒΟΝΗ - ΓΟΥΒΕΣ      4-6

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ. - ΜΟΧΟΣ      0-2

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ      1-1

ΓΑΡΙΠΑ - ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛ.      1-2

ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ      2-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ      19

5.ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      15

10.ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      10

12.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ      8

14.ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      7

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (11η)

ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ - ΚΑΝΑΡΙΑ      

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ.      

ΜΟΧΟΣ - ΒΟΝΗ                  

ΓΟΥΒΕΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛ.      

ΔΟΞΑ ΗΡ. - ΔΙΑΓΟΡΑΣ            

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ      

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΓΑΡΙΠΑ            

Νέα δεδομένα στη Β2 ΕΠΣΗ

Νέα δεδομένα διαμορφώθηκαν και πάλι στην Β2 ΕΠΣΗ με τον Μαραθώνα να επωφελείται από το ισόπαλο 1-1 της Δαμάστας με τους Νέους Αλμυρού και κερδίζοντας 4-1 τον Ολυμπιακό Μαλεβιζίου, να βρίσκεται χέρι-χέρι με την Δαμάστα στην κορυφή μετά από 10 αγωνιστικές.

Το παιχνίδι στα Καλέσα ήταν «one man show» με τον Κώστα Δερμιτζάκη να σημειώνει και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του (!), ενώ για τον Ολυμπιακό μείωσε στο τέλος ο Αστυρακάκης.

Στο Γάζι οι Νέοι Αλμυρού και η Δαμάστα μοιράστηκαν τόσο τους βαθμούς (1-1) όσο και τα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Μάτσα. Ο Ζαχαριουδάκης έκανε το 0-1 στο 37' και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με γκολ του Βιστάκη στο 64'.

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στα τελευταία ματς είναι η Παλιανή 2008, καθώς με την τέταρτη σερί νίκη με 1-2 επί των Δειλινών (οι τρεις εκτός έδρας) αναρριχήθηκε ψηλότερα στην βαθμολογία.

 Ο Τουφεξής έκανε το 1-0 για τα Δειλινά και η Παλιανή έκανε την ανατροπή με γκολ των Κοσμαδάκη και Βιτσαρά, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι με τον Γιασσάκη.

Το Μεταξοχώρι επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 2-1 της Θερίσου και είναι σταθερά μέσα στην 4άδα ενώ η Ρόκα νίκησε 1-2 τον Άγιο Δημήτριο και πήρε βαθμολογική ανάσα. Τέλος Ασίτες και ΟΦΗ '94 έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που δεν πρόσφερε πολλά πράγματα…

B2 ΕΠΣΗ (10η)

ΑΣΙΤΕΣ - Ο.Φ.Η. '94      0-0

ΔΕΙΛΙΝΑ - ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      1-2

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΡΟΚΑ      1-2

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ - ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      2-1

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ      4-1

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ - ΔΑΜΑΣΤΑ      1-1

Ρεπό: ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      20

5.ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      14

7.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Μ.      12

8.Ο.Φ.Η. '94      9

11.ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      6

13.ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (11η)

Ο.Φ.Η. 94 - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      

ΠΑΛΙΑΝΗ 2008 - ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ      

ΡΟΚΑ - ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ            

ΘΕΡΙΣΟΣ 1978 - Ν. ΑΛΜΥΡΟΥ      

ΔΕΙΛΙΝΑ - ΑΣΙΤΕΣ            

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Μ.      

Ρεπό: ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Ακάθεκτοι ΟΦΑΜ και Ίνι

ΟΦΑΜ και Ίνι κατάφεραν για άλλη μία αγωνιστική να πάρουν τα τρίποντα στην Γ' ΕΠΣΗ και να ξεφύγουν στην βαθμολογία από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο ΟΦΑΜ νίκησε 4-1 τον Χείμαρο ενώ το Ίνι ξεπέρασε με 1-0 το εμπόδιο του Τηγανίτη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (9η)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΚΟΡΑΚΑΣ      1-1

ΓΩΝΙΕΣ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ      0-2

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ-ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      2-0

Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΟΥΝΑΒΟΙ      0-1

ΟΦΑΜ - ΧΕΙΜΑΡΟΣ      4-1

ΙΝΙ - ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ      1-0

ΔΑΦΝΕΣ - ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ      0-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      16

7.ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ       14

9.ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      13

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (10η)

ΚΟΡΑΚΑΣ - ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ       

ΠΑΤΟΥΧΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ       

ΧΕΙΜΑΡΟΣ - ΓΩΝΙΕΣ            

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ - Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      

ΟΦΑΜ - ΙΝΙ                  

ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ - ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      

ΚΟΥΝΑΒΟΙ - ΔΑΦΝΕΣ            

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News