default-image

Σε τροχιά κορυφής ο Ατρόμητος

Αθλητισμός
Σε τροχιά κορυφής ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα μια επαγγελματική νίκη πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι και διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Super League.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα των παικτών του Λεβαδειακού δεν επέτρεπε την δημιουργία ευκαιριών. Οι φιλοξενούμενοι όντας πολύ καλά στημένοι απέτρεψαν κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, μέχρι όμως το 42'.

Σ' αυτό το σημείο Βασιλακάκης, Ντάουντα και Ντιγκινί συνεργάστηκαν άψογα όταν ο Γάλλος  με τον επιθετικός πλάσαρε εύστοχα τον Επασί για το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει με τον Ατρόμητο ωστόσο να είναι αυτός που είχε την κλασσική ευκαιρία με τον Βασιλακάκη στο 72', όταν το σουτ του πέρασε άουτ. Το συγκρότημα του Κάναντι κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα και πήρε ακόμα μια σημαντική νίκη η οποία της δίνει το δικαίωμα να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις του πίνακα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (81' Ούμπιδες), Ουάρντα, Ντιγκινί (90' Καρασαλίδης), Ντάουντα (74' Μενσά).

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Τριποτσέρης (46' Ιωαννίδης), Αντιλέχου, Φαβάρο, Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί (78' Σουμπίνιο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News