default-image

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Αθλητισμός
Κακή εμφάνιση και ήττα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιώντας μια κακή συνολική εμφάνιση ο ΑΟΧ/Κισσαμικός γνώρισε την ήττα από τη Σπάρτη με 0-2 στα Περιβόλια για την 7η αγωνιστική της Football League.

Το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη απείλησε μόλις στο 2' με τον Λέο, ωστόσο το σουτ του αποκρούστηκε από τον Μακρυωνίτη, ενώ λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Ράντι στο οποίο η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα συνέχισε να πιέζει και στο 14' ο Λαζαρίδης απέκρουσε το σουτ του Ράνου στο 14', ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε και το 0-1 για τη Σπάρτη. Ο Ράντι κέρδισε πέναλτι από τον Σάλιακα, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εκ νέου με φάση καθώς στο 53' το σουτ του Βρεττού απέκρουσε ο Μακρυωνίτης, όμως η απάντηση ήρθε άμεσα με τον Γουόρντεν το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.

Το 0-2 ήρθε στο 82' 'όταν ο Μπαρέτας, έπειτα από την κεφαλιά του Γουόρντεν, βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Κισσαμικού και με σουτ νίκησε τον Λαζαριδη για να διπλασιάσει τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους, με το 0-2 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Σάλιακας (46? Βρεττός), Τόλι, Ζιούλης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Μεγαρίτης, Λεμονής, Ξύδας (25? λ.τρ. Νικόλτσης), Λέο (63? Ντάγκρας).

Σπάρτη (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Κατσίκης (28? λ.τρ. Παναγιώτου), Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Ράντι (90+3? Γραικός), Ράνος, Μπέλης (56? Γουόρντεν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News