default-image

Άντεξε η Ίντερ και "έσπασε" απίστευτο σερί της Γιούβε!

Ποδόσφαιρο
Άντεξε η Ίντερ και "έσπασε" απίστευτο σερί της Γιούβε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Iντερ με το 0-0 που πήρε στο Τορίνο κράτησε τη Γιουβέντους μακριά από το γκολ για πρώτη φορά μετά από 44 συνεχόμενα παιχνίδια στη Serie A(!) και διατηρώντας το αήττητο στη σεζόν, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Ιταλία!

Πιθανότατα, πάντως, προσωρινά, αφού η Νάπολι, αν νικήσει σήμερα τη Φιορεντίνα, θα… βάλει από κάτω τους Μιλανέζους και θα «σκαρφαλώσει» εκείνη στην κορυφή, στον χαμό που γίνεται φέτος, μετά από πάρα πολλά χρόνια, στο ιταλικό πρωτάθλημα!

Αυτήν τη στιγμή, η Ίντερ έχει 40 βαθμούς, Νάπολι και Γιουβέντους από 38, ενώ η 4η Ρόμα 34, αλλά με δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο και τη «Γιούβε»! Εν ολίγοις… σκοτωμός, με τους «νερατζούρι», ωστόσο, να δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ, να επιστρέψουν στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου -και, επίσης, να ξεπεράσουν τη μισητή συμπολίτισσά τους, Μίλαν, στα πρωταθλήματα!

Σε ό,τι αφορά το Derby d'Italia, παρά το γεγονός ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι άφησε στον πάγκο τον Πάουλο Ντιμπάλα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μάριο Μάντζουκιτς να χάνει μεγάλη, διπλή ευκαιρία στο 9ο λεπτό, ενώ ο Κροάτης είδε την κεφαλιά του, στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου, να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Στον αντίποδα, οι «νερατζούρι» δεν έκαναν ούτε ένα σουτ προς την εστία του Σέζνι, ο οποίος αντικατέστησε ξανά τον τραυματία Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάντζουκιτς είχε άλλη μία χαμένη ευκαιρία, στο 52', και οκτώ λεπτά αργότερα, ο Χαντάνοβιτς έβγαλε εντυπωσιακά, με το ένα χέρι, την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Κουαδράδο. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε, ενώ ο Πάουλο Ντιμπάλα, που μπήκε για το τελευταίο τέταρτο, δεν μπόρεσε να βοηθήσει, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει ως το τέλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News