Αθλητισμός

Ρόκα: Μου αρέσουν τα δύσκολα

Ο προπονητής του Πλατανιά τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει ως το τέλος για την παραμονή

Μετά και τη νέα ήττα του Πλατανιά, τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ για του Χανιώτες όσον αφορά στην παραμονή τους.

Παρόλα αυτά ο Μανουέλ Ρόκα υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του θα συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή, ενώ επισήμανε ότι τα δύσκολα δίνουν επιπλέον κίνητρο.

Αναφερόμενος αρχικά στο παιχνίδι, ο προπονητής του Πλατανιά είπε:

«Αρχικά πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Στις μεγάλες προσπάθειες όπως κάναμε σήμερα και με δέκα παίκτες έπρεπε να το μεταφέρουμε και σε βαθμούς. Να μην μένουμε μονό στην εμφάνιση, δεν κερδίζεις βαθμούς με καλές εμφανίσεις μόνο. Θεωρώ ότι αξίζαμε παραπάνω απ' ότι τώρα. Το παλέψαμε ως το τέλος το παιχνίδι. Πήγαμε με το 1-0 στα αποδυτήρια και είπαμε ότι δεν έχει χαθεί τίποτα.

Στο δεύτερο μέρος βάλαμε γκολ και είχαμε και ευκαιρίες. Κρατήσαμε μπάλα, είχαμε κατοχή, τρέξαμε και είχαμε ευκαιρίες. Μετά ήρθε η κόκκινη και το γκολ που δεν το περιμέναμε. Πρέπει να φέρουμε βαθμούς, όχι μόνο καλές εμφανίσεις».

Αναφερόμενος στο 2ο γκολ του Πανιωνίου είπε:  «Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην φάση που είμαστε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε στιγμή. Όταν χάνουμε χάνουμε όλοι, όταν κερδίζουμε κερδίζουμε όλοι».

Τέλος σχολιάζοντας τη δύσκολη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας του είπε: «Μου αρέσουν τα δύσκολα. Αν ήθελα κάτι εύκολο θα ήμουν σε ένα νησί. Το δύσκολο είναι αυτό που μας "κ@υλώνει"».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια