default-image

Έκτη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Έκτη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φονικό δίδυμο του Ολυμπιακού εξελίχθησαν οι Φορτούνης και Καρίμ. Οι δυο τους… καθάρισαν τον Παναιτωλικό και χάρισαν εμφατικό τρίποντο στους ερυθρολεύκους (4-1), οι οποίοι ανέβηκαν στην κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά «καθάρισαν» τη μπουγάδα και έφτασαν σε σημαντικό -και εμφατικό- τρίποντο επί του Παναιτωλικού, 4-1, ανεβαίνοντας εκ νέου στην κορυφή, μέχρι να αγωνιστεί η ΑΕΚ τη Δευτέρα.

Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 6', ωστόσο το... εντυπωσιακό αυτογκόλ του Ένγκελς έφερε σε πλήρη ισορροπία την αναμέτρηση. Στο ημίχρονο ο Λεμονής έριξε στο ματς τον Οφόε αντί του «άγευστου» Πάρντο και από τα πόδια του Βέλγου ξεκίνησε η ανατροπή. Στο 62' ο Έλληνας μεσοεπιθετικός χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ, μετά από τρομερή ενέργεια του Καρίμ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ιρανός φορ… ξεδίπλωσε το «δώρο» του Μόρα και «κλείδωσε» το διπλό για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις ο Τζούρτζεβιτς με υπέροχη κεφαλιά έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές για τα «καναρίνια» που παραμένουν μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη κι ενώ έχουν παιχνίδι περισσότερο. Αποδοκιμασίες από τους φίλους των γηπεδούχων με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης (67' Κλέσιο), Τσοκάνης, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Ντίας, Μάζουρεκ, Μοράρ (74' Μαρκόφσκι)

Ολυμπιακός: Προτό, Ομάρ, Κούτρης (69' λόγω τραυματισμού Φιγκέιρας), Σισέ, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο (46' Οφόε), Μάριν, Ανσαριφάρντ (76' Τζούρτζεβιτς)

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News