default-image

Πολύτιμη ισοπαλία, μπορούσε και τη νίκη ο ΝΟΧ

Σπορ
Πολύτιμη ισοπαλία, μπορούσε και τη νίκη ο ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κοντά σε μία τεράστια νίκη βρέθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την 8η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Τελικά ο ΝΟΧ πήρε το βαθμό καθώς ήρθε ισόπαλος 7-7 με τους Θεσσαλονικείς σ' ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι 1'.34'' πριν από τη λήξη, ο ΝΟΧ κερδίζει πέναλτι έχοντας την ευκαιρία να σκοράρει το 7-8 που θα του χάριζε κατά πάσα πιθανότητα τη νίκη, αλλά ο Σιορδίλης, που αντικατέστησε τον τραυματία Γαλανίδη, απέκρουσε την εκτέλεση του Βουλγαράκη, με αποτέλεσμα το 7-7 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Μάλιστα η χανιώτικη ομάδα είχε τα ηνία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως επέτρεψε στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν στο τελευταίο οκτάλεπτο και μετά το χαμένο πέναλτι ήρθε η ισοπαλία.

Τα 8λεπτα: 2-3, 2-3, 2-1, 1-0.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Σιορδίλης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Προσινικλής Ν. 1, Κουλούρης, Μάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινικλής Π., Γαλανίδης, Τάτσης, Μπόλκας.

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News