default-image

Το ‘αγκάθι’ του Βέμερ για τον Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Το ‘αγκάθι’ του Βέμερ για τον Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα κίνηση παίκτη του Παναθηναϊκού να κινηθεί νομικά κατά της ομάδας για αποπληρωμές προς αυτόν ήρθε να ταρακουνήσει ακόμα περισσότερο 'τα νερά' της πράσινης ΠΑΕ όπου μπορεί να επιφέρει και αφαίρεση βαθμών στο σύλλογο.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστεί η εκδίκαση και το 'τριφύλλι' πρέπει να έρθει σε διακανονισμό με τον παίκτη.

Πολλά σύννεφα έχουν αρχίσει πάλι να μαζεύονται πάνω από την διοίκηση του ΠΑΟ καθώς η αδυναμία αποπληρωμής πολλών παικτών του συλλόγου σε συνδυασμό με την μη υπάρχουσα διοίκηση έχουν φέρει αυτά τα αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε έφεση, στο περιθώριο των 66ημερών που είχε για προθεσμία ή εξόφληση πέρασε και ο Γερμανός πέρασε στην αντεπίθεση. Την Τετάρτη (6/12) κατατέθηκε μια αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας την ενεργοποίηση ποινών για την υπαίτια πλευρά.

 Μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης και αν ο Παναθηναϊκός δεν έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, τότε στους "πράσινους" θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών. Πάντως στις επόμενες μέρες η ΠΑΕ θα προτείνει διακανονισμό με δόσεις για την αποπληρωμή του παίκτη ώστε να αποφύγει παρόμοιες περιπτώσεις…Τελάντερ, Ταυλαρίδης.

Ο Γενς Βέμερς έχει πραγματοποιήσει δέκα συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, τη σεζόν 2015-16. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε επαφές με ομάδα από Σουηδία και όχι μόνο αλλά τίποτα το σίγουρο.           

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News