Αθλητισμός

Χαμόγελα για Ροβίθη στον Εργοτέλη

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ανέβασε ρυθμούς χωρίς να έχει ενοχλήσεις δείχνοντας να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την επιστροφή του

Όλα πάνε κατ' ευχήν για τον Μανόλη Ροβίθη, γεγονός που έχει σκορπίσει χαμόγελα στις τάξεις του Εργοτέλη.

Στην σημερινή προπόνηση, ανέβασε ρυθμούς και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος χωρίς να έχει ενοχλήσεις, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στο ματς της πρεμιέρας με την Καλλιθέα, γλιτώνοντας τα χειρότερα, αφού η διάγνωση ήταν μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, τρέξιμο, ενώ τις τελευταίες ημέρες λάμβανε μέρος και σε κομμάτια της προπόνησης. Πάντως, η επάνοδός του επιβεβαιώνει την γερή του κράση...

Εν τω μεταξύ ο Στέλιος Λαμπάκης μετά την επιτυχημένη επέμβαση στο χιαστό μπήκε από χθες στο γυμναστήριο ξεκινώντας ποδήλατο πάντα κάτω από τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Ο δεξιός οπισθοφύλακας θα ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμό ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ενδυνάμωσης.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αγωνιστικά, με εξαίρεση τον τραυματία Μπουρσέλη, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συνέχισαν την προετοιμασία τους με τον Τάκη Γκώνια να προσαρμόζει το πρόγραμμα του πάνω στις απαιτήσεις που έχει το προσεχές ματς με τον Παναιγιάλειο.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 1 το μεσημέρι και το Σάββατο το πρωί όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για το Αίγιο.

Σχόλια