Αθλητισμός

Μια χρυσή συμφωνία για τον Άρη

Σχεδόν ολοκληρωμένη θεωρείται η συμφωνία μεταξύ του Άρη και Τανιέλ Γιλμάζ, με τον Τούρκο επιχειρηματία να αναλαμβάνει την ''κίτρινη'' ΚΑΕ.

Σχεδόν ολοκληρωμένη θεωρείται η συμφωνία μεταξύ του Άρη και του Τανιέλ Γιλμάζ, με τον Τούρκο επιχειρηματία να αναλαμβάνει την ''κίτρινη'' ΚΑΕ.

Όλο και περισσότερο πλησιάζει η ώρα όπου θα περάσει το μπασκετικό τμήμα του Άρη στα χέρια του Τούρκου επιχειρηματία σύμφωνα με τον Ηλία Κολοβέτσιο. Ο Έλληνας εκπρόσωπος των Τούρκων επιχειρηματιών ανέφερε στον λογαριασμό του στο facebook: ''ετοιμάζονται να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία της ''κίτρινης'' ΚΑΕ'', ενώ ανέφερε και ότι σήμερα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία χαρακτηρίζοντας ''τελειωμένο'' το θέμα.

''Όταν ασχολείται το CNN με τον ΑΡΗ...Τα πράγματα είναι Σοβαρά και Ευχάριστα για τον ΑΡΗ...!!!!Προχωράμε Μπροστά Να Δούμε τον ΑΡΗ  Ψηλά !!!! Και αυτή είναι η μόνη Αλήθεια !!!! Σήμερα με κάθε επισημότητα στον ΑΣ !!!!''. Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Ηλίας Κολοβέτσιος , που απάντησε και σε κάποια σχόλια από οπαδούς του ΑΡΗ:

''Παιδιά τελειωμένο είναι για μένα... Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα να αντιμετωπίσει την προσεχή Δευτέρα και σαφώς όλες οι πλευρές δείχνουν την πλήρη κατανόηση τους και ευχή να πάμε όσο καλύτερα γίνεται τα πράγματα. Προχωράμε ακόμη πιο αποφασιστικά για τον ΑΡΗ μας... και η πλευρά των Τούρκων θεωρεί ότι όλα ξεκινάνε από τον ΑΣ ΑΡΗΣ και αυτό θα κάνουμε σήμερα. Για μένα είναι δεδομένη η συμφωνία μας με την ΚΑΕ''.      

Σχόλια