Αθλητισμός

Διεθνής με την Εθνική Ιορδανίας ο Χαντί!

Ο παίκτης του ΟΦΗ κλήθηκε για παιχνίδια στα τέλη Δεκεμβρίου

Με την Εθνική Ιορδανίας θα αγωνιστεί ο Άγγελος Χαντί, καθώς οι εμφανίσεις του με τον ΟΦΗ αποτέλεσαν «πόλο έλξης» για την χώρα καταγωγής από την πλευρά του πατέρα του.

Ο 28χρονος μέσος της ομάδας του Ηρακλείου, έχει γεννηθεί στον Πύργο Ηλείας,  έχει Ελληνίδα μητέρα και πατέρα από την Ιορδανία.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την κλήση, ενώ οι άνθρωποι της Εθνικής Ιορδανίας παρακολουθούσαν στενά την ποδοσφαιρική του πορεία τους τελευταίους μήνες.

Ο Χαντί θα ταξιδέψει μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος, για το Αμάν και θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Η κλήση ήταν από τις 15 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω υποχρεώσεων και κρίσιμων αγώνων του ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα μεταβεί στην Ιορδανία μετά τις 22 του μήνα.

Ο Άγγελος Χαντί τόνισε με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ: «Είναι τιμή για μένα να φοράς το εθνόσημο μιας Εθνικής ομάδας. Η Ιορδανία δεν είναι ξένη χώρα για μένα, είναι η χώρα του πατέρα μου. Δέχθηκα με χαρά την πρόσκληση στην Εθνική Ιορδανίας. Είμαι 28 ετών και είναι μια δυνατή πρόκληση για μένα και εμπειρίες, να παίξω διεθνή παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας».

Σχόλια