default-image

Ιγκουαΐν: Σωστή επιλογή να φύγω από τη Νάπολι

Ποδόσφαιρο
Ιγκουαΐν: Σωστή επιλογή να φύγω από τη Νάπολι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν μίλησε για την απόφαση του να φύγει από τη Νάπολι και να μετακομίσει στο Τορίνο για την Γιουβέντους.

Τόνισε ότι έχει δικαιωθεί, αν και ήταν δύσκολη η απόφαση να αποχωρήσει από την πρώην ομάδα του.

Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να μετανιώνει ούτε στο ελάχιστο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δίκιο: οι εχθροί στο ποδόσφαιρο, σε κάνουν καλύτερο ποδοσφαιριστή. Όταν ήμουν στη Νάπολι ο (προπονητής) Σάρι έλεγε ότι ήμουν τεμπέλης, ήθελε να βάζω όσα γκολ βάζει ο Ρονάλντο και ο Μέσι. Πάντως είχε ένα δίκιο. Μάλιστα μετά από αυτό πέτυχα 36 γκολ σε μία σεζόν».

Ο Αργεντινός επιθετικός μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό 'So Footabout' αποκάλυψε πως -λίγο έως πολύ- το ίδιο συμβαίνει και στην Γιουβέντους: «Οι νέοι συμπαίκτες μου, μού λένε ότι ακόμα δεν έχω παίξει αρκετά καλά, αλλά το κάνουν για να αισθάνομαι σπουδαίος. Η κριτική τους με βοηθά να βελτιωθώ. Είμαι πάντα ανοιχτός σε παρατηρήσεις και προτάσεις από ανθρώπους που καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο».

Ο Ιγκουαΐν μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα συγκεκριμένο γεγονός που τον γέμισε αυτοπεποίθηση: «Μετά από μία νίκη επί της Ουντινέζε, ο Μπουφόν με έκανε να ανατριχιάσω: ζήτησε από τον Αλέγκρι να δείξει στην ομάδα την επίδοσή μου. Φιλοφρονήσεις από ανθρώπους όπως ο Μπουφόν με κάνουν διπλά χαρούμενο. Το να φύγω από τη Νάπολι δεν ήταν μία εύκολη επιλογή αλλά είμαι περήφανος και χαρούμενος που την πήρα, καθώς βρέθηκα σε έναν τελικό Champions League», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News