Αθλητισμός

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλουν στον Γιούχτα

Ο Μηνάς Πίτσος κρατά σε εγρήγορση τους ποδοασφαριστές

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που τρέχει τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ θέλει ο Γιούχτας ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο (9/12) υποδέχεται τον Κεραυνό στις Αρχάνες.

Το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, οι οποίες συνοδεύτηκαν και με νίκες, με τον ίδιο να έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του παιχνιδιού με την ομάδα του Ατσαλένιου.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ωστόσο μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Γιάννης Ζανελάρης, ο οποίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ρωμανό. Η προετοιμασία των «πρασίνων» αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο, όταν ο Μηνάς Πίτσος θα ανακοινώσει και την αποστολή για τη δύσκολη αναμέτρηση.

Ο τεχνικός της ομάδας των Αρχανών μίλησε στη «Νέα Κρήτη» για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Κεραυνό τονίζοντας πως: «Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σερί. Ευτυχώς καλύψαμε τη διαφορά που είχαμε χάσει και πιστεύω ότι πρέπει να διατηρήσουμε την πολύ καλή κατάσταση που έχουμε. Με τον Κεραυνό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο».

Σχόλια