default-image

Άνετο πέρασμα από το Λασίθι για τη Μικτή Νέων

Αθλητισμός
Άνετο πέρασμα από το Λασίθι για τη Μικτή Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Μικτή Νέων του Ηρακλείου επικράτησε με 0-3 της αντίστοιχης του Λασιθίου στη Σητεία για την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Παρά τη νίκη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ηρακλείου παρέμεινε στη δεύτερη θέση καθώς το αντίστοιχο του Ρεθύμνου πέρασε από τα Χανιά νικώντας με 1-2.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού, όντας κυρίαρχη από την αρχή του παιχνιδιού, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος, με τον Κεβάνι να ανοίγει το σκορ με προβολή στο 20', έπειτα από τη σέντρα του Μαμουλάκη. Τη σκυτάλη από τον Κεβάνι πήρε στο 28'ο Πακιουφάκης, με τον ποδοσφαιριστή των «κυανόλευκων» από κοντινή απόσταση να κάνει το 0-2 βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε εκ νέου ο Πακιουφάκης στο 30' όταν ο Μαμουλάκης βγήκε στην αντεπίθεση, με τη μπάλα να φτάνει στον πρώτο και με ψύχραιμο πλασέ εκείνος έκανε το 0-3.

Στο 35' οι γηπεδούχοι έψαξαν αντίδραση, καθώς κέρδισαν πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Τρόκα, με τον Νεοκοσμίδη να αποκρούει και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο το Ηράκλειο διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του σκορ, ενώ δημιούργησε ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του Πακιουφάκη, όπου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κουναλάκη.

Μικτή Νέων Λασιθίου: Κουναλάκης, Ρογδάκης, Στογιάνι, Ντούνγκα, Προεστάκης, Περαντωνάκης, Θομο, Μουτσάι, Σολλάκου, Τρόκα, Φωτιάδης.

Μικτή Νέων Ηρακλείου: Νεοκοσμίδης, Γκίκα, Μανιουδάκης, Παπαδάκης, Σαβουϊδάκης, Βοργιάς, Λίλος, Κουτεντάκης, Πακιουφάκης, Κεβάνι, Μαμουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News