default-image

O Giannis άλλαξε επίπεδο και χτυπάει… 40άρια!

Μπάσκετ
O Giannis άλλαξε επίπεδο και χτυπάει… 40άρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ξημερώματα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνίστησε, για μία ακόμα φορά, σε παιχνίδι των Μιλγούοκι Μπακς, καθώς σκόραρε 40 πόντους απέναντι στους Σέλτικς στην Βοστώνη. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν είναι η τελευταία!

Στην ελληνική γιορτή, που στήθηκε χθες το βράδυ στο TD Garden, o Γιάννης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο και η αφορμή να βρεθούν 2.000 Έλληνες στο γήπεδο, προκειμένου να χειροκροτήσουν και να στηρίξουν τον "Greek Freak", που τους έχει δώσει έναν επιπλέον λόγο να… φουσκώνουν από περηφάνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το οποίο κάνει και τον ίδιο να νοιώθει ανάλογα.

Ο 23χρονος πόιντ φόργουοντ δεν τους απογοήτευσε και τους χάρισε απλόχερα μία μοναδική "παράσταση", όμοια με αυτές που έχει συνηθίσει, πλέον, τον κόσμο του ΝΒΑ. Η "γεμάτη" στατιστική του δεν ήταν αρκετή για τα "Ελάφια", που ηττήθηκαν με 111-100, όμως είδαν για πολλοστή φορά τον ηγέτη τους να είναι απολαυστικός, σε άμυνα και επίθεση.

Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι, ήταν ασυναγώνιστος, έχοντας 40 πόντους, κάτι που συμβαίνει για 4η φορά στην 5ετή του παρουσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα κόσμου (σ.σ. όλες όμως μέσα στους τελευταίους 10 μήνες)  και 3η την σεζόν 2017/2018!

Σύμφωνα με το ESPN, μάλιστα, με τη τελευταία του εμφάνιση ο φόργουορντ των Μπακς έχει τρεις εμφανίσεις με 40+ πόντους, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ -μέχρι στιγμής-  για φέτος!

Από μόνο του αυτό το γεγονός αποδεικνύει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ίσως το μεγαλύτερο και πιο υποσχόμενο "project" στο ΝΒΑ , έχοντας εξελιχθεί σε "franchise player" των Μπακς που με τις επιδόσεις του προκαλεί ντόρο σε όλο τον πλανήτη κι άπαντες αντιλαμβάνονται ότι έχει αλλάξει αγωνιστικό επίπεδο, όντας ανάμεσα στους… σούπερ σταρ!

Πηγή: eurohoops.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News