default-image

"Καζάνι που βράζει' με τον Γκώνια ο κόσμος του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
"Καζάνι που βράζει' με τον Γκώνια ο κόσμος του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που στον ΟΦΗ ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από την "τεσσάρα" στον συμπολίτη και δη στο Παγκρήτιο, ο κόσμος του Εργοτέλη θυμίζει "καζάνι που βράζει!" Αυτό φάνηκε από τις αποδοκιμασίες κατά του Τάκη Γκώνια που ήταν έντονες ακόμα και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ενώ η Λέσχη Ντάλτονς έβγαλε απόψε σκληρή ανακοίνωση και ζητάει την απομάκρυνσή του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων του Εργοτέλη αναφέρει: "Από θεωρίες, ωραιοποιήσεις και συμπεριφορές που έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας, έχουμε χορτάσει! Τάκη Γκώνια, ο κύκλος σου στον Εργοτέλη έκλεισε! Και όσο κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις, τόσο χειροτερεύεις τη θέση σου. Σε καλούμε να σεβαστείς τον Εργοτέλη και το όνομα σου ως ποδοσφαιριστής (και μόνο) και να αποχωρήσεις άμεσα!

Είμαστε βέβαιοι ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ γνωρίζει πολύ καλά τί πρέπει να πράξει για το καλό του Συλλόγου. Είμαστε στο πλευρό του Μαγκεντ Σαμι και με όλες μας τις δυνάμεις θα στηρίξουμε την επόμενη επιλογή του προς όφελος του Εργοτέλη μας.

Υ.Γ.: Το «Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πως ποιος είσαι» ισχύει στην προσωπική ζωή, αλλά όχι στην προπονητική...

Υ.Γ.2: Να αναλάβουν και οι παίκτες τις ευθύνες τους...

Υ.Γ.3: Μαγκέντ Σαμι, πάρτο πάνω σου και κάνε αυτό που ξέρεις πολύ καλά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News