default-image

Κυρίαρχος στο ντέρμπι ο ΟΦΗ, 2-4 τον Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Κυρίαρχος στο ντέρμπι ο ΟΦΗ, 2-4 τον Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη νίκη με 2-4 στο ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Εργοτέλη πήρε σήμερα ο ΟΦΗ και αναρριχήθηκε μόνος δεύτερος στην βαθμολογία της Football League!

O ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης απέναντι στους "κιτρινόμαυρους" και επικράτησε δίκαια ενώ ο Εργοτέλης παρότι προηγήθηκε, πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά κενά στην άμυνα, όπου τον άφησαν πίσω στο σκορ με 1-3.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης έδειξε για 25 περίπου λεπτά να πατάει πιο καλά, μείωσε το σκορ και είχε και φάση για να ισοφαρίσει αλλά το γκολ του Όγκμποε με το οποίο έγινε το 2-4, έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΟΦΗ.

Η εξέλιξη του αγώνα

1' Πρώτη σέντρα στο Παγκρήτιο από τους παίκτες του ΟΦΗ.

4' Οι παίκτες του ΟΦΗ βγαίνουν γρήγορα στην επίθεση 3 εναντίον 2, ο Κουσκουνάς δίνει δεξιά στον Ορτέγκα, που θα σουτάρει δυνατά, αλλά δε βρίσκει στόχο.

8' Παράλληλη σέντρα του Ορτέγκα από δεξιά, ο Κουσκουνάς μόνος στην μικρή περιοχή θα πλασάρει πολύ ψηλά άουτ.

10' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ο Σταματάκος δίνει στον κενό χώρο για τον Εντιαγέ και αυτός με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ για τους "κιτρινόμαυρους", 1-0.

14' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Λεάλ κάθετη πάσα για τον Κουσκουνά, που πλασάρει ιδανικά τον Λαδά και ισοφαρίζει για τον ΟΦΗ.

21' Μπαλιά του Μπουτσάκη στο δεύτερο δοκάρι, ο Έφορντ γυρίζει τη μπάλα με το κεφάλι, όμως βγαίνει και μπλοκάρει ο Στρέζος.

22' Σουτ του Κοιλιάρα με καλές προϋποθέσεις από τα όρια της περιοχής, αλλά δε θα βρει στόχο.

25' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Οι παίκτες του ΟΦΗ κερδίζουν την μπάλα στο κέντρο, κάθετη πάσα του Λεάλ για τον Μάρτος που βγαίνει απέναντι από τον Λαδά και πλασάρει ιδανικά για το 1-2.

32' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Κοιλιάρας κερδίζει τη μπάλα στα αριστερά της περιοχής, κάνει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ορτέγκα με δυνατό σουτ πετυχαίνει το 1-3.

38' Αντεπίθεση του ΟΦΗ με τρεις παίκτες εναντίον ενός, ο Μάρτος με τακουνάκι για τον Πουρτουλίδη, που δίνει αριστερά μέσα στην περιοχή για τον Ορτέγκα, με τον Λαδά να αποκρούει σωτήρια το πλασέ του Ισπανού.

40' Σουτ του Κούιπερς από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα περάσει αρκετά άουτ.

*Τέλος πρώτου ημιχρόνου, με τον ΟΦΗ να κυριαρχεί παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η πίεση στη μπάλα στο μισό του αντιπάλου, δημιούργησε καλές ευκαιρίες πέρα από τα τρία γκολ. Ο Εργοτέλης βρήκε πρώτος το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά στη συνέχεια παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου.

46' Πρώτη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

52' Σουτ του Κούιπερς μέσα από την περιοχή, ο Ζιαμπάρης βάζει την κόντρα με σωτήριο τάκλιν.

60' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Σέντρα του Μπουτσάκη από δεξιά, ο Σταμόπουλος στο δεύτερο δοκάρι κάνει το σουτ και νικάει τον Στρέζο για το 2-3.

74' Σύγχυση στα καρέ του ο ΟΦΗ, ο Μπάτζιος θα κάνει το σουτ από τη μικρή περιοχή, όμως ο Νάστος βάζει σωτήρια την κόντρα την τελευταία στιγμή.

75' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Βαθιά μπαλιά του Μπολάκη, ο Όγκμποε γίνεται κάτοχος της μπάλας και πλασάρει για το 2-4.

84' Ο Κουσκουνάς από το ύψος του πέναλτι θα κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα θα φύγει εκτός εστίας.

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Γκορτσίλα στο Παγκρήτιο, ο ΟΦΗ παίρνει το διπλό στο ντέρμπι συμπολιτών με το επιβλητικό 2-4.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας):  Λαδάς, Βογιατζής, Πάτας, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Σταματάκος, Εντιαγέ, Έφορντ (61' Μαζουλουξής), Κούιπερς.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Κοιλιάρας, Νάστος, Πουρτουλίδης (67' Ρούσσος), Λεάλ (79' Χαντί), Ορτέγκα, Μάρτος (61' Όγκμποε), Κουσκουνάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News