default-image

Πρώτος ο Καργιωτάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αστυνομίας

Σπορ
Πρώτος ο Καργιωτάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη θέση στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία κατέλαβε ο κρητικός Γιάννης Καργιωτάκης.  Οι αγώνες διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο (2/12) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, ενώ οι αθλητές αγωνίστηκαν βάση σωματικού βάρους κι όχι βάση χρώματος ζώνης.

Ο Αστυφύλακας Καργιωτάκης Γιάννης της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής της Αστυνομίας κατέκτησε με ευκολία, στην κατηγορία των 94+kgr, το χρυσό μετάλλιο, αν και παλαιστής της Ελευθέρας Πάλης, καθώς νίκησε τους Λυμπερόπουλο Πέτρο (μπλε ζώνη) με υποταγή, τον Καπερώνη Ζώη (Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2016 στο Παγκράτιο, 1ος  στην Ευρώπη στο ADCC και 2ος στο IBJJF No-Gi, καφέ ζώνη) με 3-0, ενώ στον τελικό έπαιξε και νίκησε τον Χαρπαντίδη Νίκο (μωβ ζώνη), τον οποίο και νίκησε με 6-0.

Έπειτα από την παραλαβή του χρυσού μεταλλίου του ο ίδιος δήλωσε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον φίλο μου Ηλία Αποστολόπουλο που μου μαθαίνει το μυστικά του jiu jitsu. Ευχαριστώ επίσης τους: Γιώργο Δραμιτινό, Γεωργιάδη Βαγγέλη και Τριαντάφυλλο Μαρούγκα που κάναμε μαζί προπόνηση. Ένα ακόμα ευχαριστώ στην Υπηρεσία μου ΥΦΑΑ (Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού) που μου επιτρέπει να γυμνάζομαι, ώστε να πετυχαίνω τους στόχους μου και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Γιώργο Τζατζάκη, στον Αντιπρόεδρο Αβανίδη Δημήτρη και στον Γεν. Γραμματέα Ρήγα Ουσταμπασίδη που διοργάνωσαν και στήριξαν όλο το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην κατηγορία των 94 κιλών:

1ος : ΚΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2ος : ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3οι : ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΓΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News