default-image

Αγώνας επιβίωσης για τον Πλατανιά κόντρα στον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Αγώνας επιβίωσης για τον Πλατανιά κόντρα στον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Ατρόμητο στα Χανιά και θέλει απόψε μόνο τη νίκη για να αναπνεύσει! Μένει λοιπόν να φανεί αν θα υπάρξουν τυχόν εκπλήξεις στην ενδεκάδα από τον Ισπανό τεχνικό, αν και διαφαίνεται πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο.

Οπως είναι γνωστό, η ομάδα του Σάκη Παντελίδη όταν αναμετρήθηκε πριν λίγες μέρες στα Χανιά βρισκόταν εκείνη την περίοδο στην προτελευταία θέση με 9 βαθμούς, τη στιγμή που ο Πλατανιάς είχε (και παραμένει στους) 6. Παρ' όλα αυτά, ο Αστέρας, μία αγωνιστική πριν έρθει στα Χανιά ήταν επίσης στους 6 και μαζί με τη χανιώτικη ομάδα στην τελευταία θέση.

Από τότε ο Αστέρας έχει σημειώσει ένα σερί 4x4=12 που τον φέρνει αυτή τη στιγμή στους 18 βαθμούς. Η νίκη επί του Πλατανιά ήταν η δεύτερη στη σειρά, αφού είχε προηγηθεί αυτή επί του  Παναθηναϊκόύ, ενώ μετά ακολούθησαν το "διπλό" στα Περβόλια και οι νέες νίκες επί Λεβαδειακού και Κέρκυρας.

Ετσι, από ουραγός, ο Αστέρας όχι μόνο έχει καταφέρει να ξεφύγει από τη θέση που βρισκόταν, αλλά πλέον είναι ανάμεσα στο γκρουπ των προπορευόμενων ομάδων! Ολα αυτά χάρη σε αυτό το σερί...

Ουσιαστικά, ένα τέτοιο σερί θα ήθελε και ο Πλατανιάς, αν όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον να μπορέσει να πετύχει μία νίκη και από εκεί και πέρα να "πάρει" μπροστά. Αλλά, τα πράγματα, σίγουρα, δεν είναι τόσο απλά...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News