default-image

Κερδισμένη η Αγία Βαρβάρα, ακάθεκτος ο Πόρος (video)

Ποδόσφαιρο
Κερδισμένη η Αγία Βαρβάρα, ακάθεκτος ο Πόρος (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πόρος έχει ξεφύγει για τα καλά στην Α2 ΕΠΣΗ, αυξάνοντας στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά και έτσι το ενδιαφέρον υπάρχει στις πιο κάτω θέσεις, με κερδισμένη την Αγία Βαρβάρα, η οποία ανέβηκε 2η.

Η Αγία Βαρβάρα μετά από ένα συναρπαστικό ματς νίκησε με σκορ 4-3 το Ασήμι και προσπέρασε στην βαθμολογία ΟΦΑ και Ηρακλή Νιπιδιτού που δεν πήραν νίκες αυτή την αγωνιστική. Στο ματς με το Ασήμι, η Αγία Βαρβάρα προηγήθηκε 4-0 με τέρματα των Αντωνάκη (αυτ.), Μαυρομάτη (2) και Κοζορώνη αλλά το Ασήμι στο ντεμπούτο του Γιάννη Νικολιδάκη στον πάγκο, μείωσε 4-3 και πάλεψε το παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Χαλκιαδάκης, Αρνίταλης (αυτ.) και Βαρδάκης.

Ο πρωτοπόρος Πόρος νίκησε με 2-5 τον Δωριέα στο Καστέλι. Για την ομάδα του Νίκου Παγωμένου πρωταγωνιστής ήταν ο Ταμπάκης σημειώνοντας χατ-τρικ, ενώ δύο γκολ έβαλε ο Μαγκουφάκης. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Φρονιμάκη και Εργαζάκη.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Τριτωνία, η οποία πέρασε με 0-1 από τη Βαγιά απέναντι στον ΑΟΚ. Ένα γρήγορο γκολ του Φτυλάκη ήταν αυτό που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Μανόλη Φρουδάκη.

Στις Αγ. Παρασκιές ο Ηρακλής Νιπιδιτού προηγήθηκε 1-0 του ΕΓΟΗ με γκολ του Κασσωτάκη στο 79' αλλά δεν κατάφερε μέχρι το τέλος να κρατήσει το προβάδισμα. Ο ΕΓΟΗ… προειδοποίησε έχοντας χαμένο πέναλτι με τον Αουγκλέντ στο 84' και στο 89' ο Καρυπίδης διαμόρφωσε το ισόπαλο 1-1.

Ο Ραύκος σημείωσε σπουδαία νίκη με 3-2 επί του ΟΦΑ, με την ομάδα του Αρκαλοχωρίου να προβληματίζει με συνεχή άσχημα αποτελέσματα. Ο Ραύκος προηγήθηκε μάλιστα 3-0 στο σκορ με γκολ των Σερπετζόγλου, Στεφανάκη και Λουλεμέα, με τον ΟΦΑ να μειώνει στη συνέχεια 3-2 με γκολ από τους Μουρτζάκη και Φρόκου.

ToΑθλόπολις συνέχισε νικηφόρα με 0-1 επί των Νέων Εργοτέλη και ανέβηκε ψηλότερα στην βαθμολογία. Το γκολ του Αθλόπολις σημείωσε στο 68' ο Χριστοφοράκης.

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Δόξας Γαλιάς με τον Δία. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νταουσιάνη στο 44' σημειώθηκε το 0-1 και το 1-1 πέτυχε για τον Δία στις αρχές της επανάληψης ο Τσιριντάνης.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Ρούβας απ' όταν ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας ο Απόστολος Παπακώστας, καθώς με το 3-0 επί των Νέων Ηροδότου πανηγύρισε την 3η σερί νίκη. Από την άλλη πλευρά, ντεμπούτο με ήττα έκανε στον πάγκο των Νέων Ηροδότου ο Γιώργος Χατζηδιαμαντής, επιστρέφοντας μετά από 1,5 χρόνο σε γνώριμο περιβάλλον. Τα γκολ για την ομάδα της Γέργερης σημείωσαν οι Χαλκιαδάκης, Μανιαδάκης και Δ. Παπακώστας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (11η)

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΤΡΙΤΩΝΙΑ      0-1

ΡΑΥΚΟΣ - Ο.Φ.ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      3-2

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΠΟΡΟΣ            2-5

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - ΔΙΑΣ            1-1

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ. - Ε.Γ.Ο.Η      1-1

ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      3-0

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΑΣΗΜΙ            4-3

Ν. ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ      0-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      22

4.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      21

5.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      20

9.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      13

10.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      12

15.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      7

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (12η)

ΠΟΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ            

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ      

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - ΔΩΡΙΕΑΣ            

ΔΙΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ                        

Ε.Γ.Ο.Η - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ                  

ΑΣΗΜΙ - ΡΑΥΚΟΣ                  

ΤΡΙΤΩΝΙΑ - ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ            

Ο.Φ.ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ      

Επεισόδια στο Χαραυγή-Διαγόρας

Τα όσα έγιναν λίγο πριν το τέλος του αγώνα Χαραυγή-Διαγόρας στο «Γιάννης Σκουρέλος» αμαύρωσαν την αγωνιστική κίνηση στο τοπικό. Ο αγώνας διακόπηκε όταν στο 87' ο διαιτητής Γιώργος Ζερβάκης έδωσε πέναλτι υπέρ του Διαγόρα με το σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες παικτών και παραγόντων προς τον διαιτητικό τρίο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα ο ποδοσφαιριστής Μήτρου Β. της Χαραυγής τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και τον εξύβρισε.

Επίσης αναφέρει εισβολή εξαγριωμένων οπαδών που απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια ψυχραιμότερων. Στο γήπεδο πήγε και αστυνομική δύναμη για να μη συνεχιστούν τα επεισόδια. Από την πλευρά της η Χαραυγή με ανακοίνωσή της καταδίκασε το γεγονός κι ανέφερε ότι ο παίκτης που χτύπησε το διαιτητή αποτελεί παρελθόν, όμως διαμαρτύρεται προς ΕΠΣΗ και ΣΔΠΗ για προκατάληψη εναντίον του σωματείου. Πλέον, για την τύχη του διακοπέντος αγώνα θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Από εκεί και πέρα, η 9η αγωνιστική της Β1 Κατηγορίας ήταν φτωχή σε θέαμα, με τρία παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα 0-0, με τις Γούβες πάντως να συνεχίζουν τη νικηφόρα πορεία τους. Με γκολ του Ευσταθίου επικράτησαν 1-0 της Γαρίπας και διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

B1 ΕΠΣΗ (9η)

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ      διεκ.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      1-0

ΜΟΧΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ      0-0

ΒΟΝΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ      0-0

ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ - ΓΑΡΙΠΑ      1-0

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣ. - ΚΑΝΑΡΙΑ      0-0

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      2-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ      16

7.ΚΑΝΑΡΙΑ       12

10.ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      9

12.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ.      8

14.ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (10η)

ΔΟΞΑ ΗΡ. - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΧΑΡΑΥΓΗ      

ΒΟΝΗ - ΓΟΥΒΕΣ                  

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ. - ΜΟΧΟΣ      

ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ      

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ            

ΓΑΡΙΠΑ - ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ      

Πήρε το ντέρμπι η Δαμάστα

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι μέσα στο γήπεδο αλλά με εξαιρετικό κλίμα στην κερκίδα, η Δαμάστα επικράτησε με 1-0 του Μαραθώνα και πάτησε στην κορυφή της Β2 ΕΠΣΗ. Οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές φάσεις και το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 57' με εύστοχο πέναλτι του Μαλλιωτάκη, που κέρδισε ο ίδιος από τον Νταντουντάκη. Προηγουμένως, ο Μαραθώνας είχε τεράστια διπλή ευκαιρία με Δερμιτζάκη και Ρογδάκη για γκολ αλλά οι προσπάθειες των δύο ποδοσφαιριστών σταμάτησαν στα δοκάρια.

Εκείνο πάντως που αξίζει να σημειωθεί ήταν η άψογη φιλοξενία της διοίκησης της Δαμάστας, σε όλο τον κόσμο των δύο ομάδων, με σουβλάκια και κεράσματα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Στο Γάζι, το Μεταξοχώρι πήγε να κάνει τη ζημιά στους Νέους Αλμυρού αφού προηγήθηκε 0-2 με τέρματα των Τζάρτζαλου και Κάβου ενώ είχε και τρία δοκάρια. Ο Ραφαήλ Χασουράκης ήταν εκείνος που σκόραρε δύο φορές για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Στα Καλέσα ο νοτιάς δεν άφησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο αλλά η Παλιανή 2008 βρήκε το δρόμο προς τη νίκη, επικρατώντας 1-3 του ΟΦΗ '94. Οι Χουλιάρας, Γιασσάκης και Κοσμαδάκης σκόραραν για την Παλιανή ενώ ο Αυγουστάκης έβαλε το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πανηγύρισαν οι Ασίτες με 1-2 επί της Ρόκας, με σκόρερς των νικητών τους Αποστολάκη και Κοπιδάκη.

B2 ΕΠΣΗ (9η)

Ο.Φ.Η. 94 - ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      1-3

ΡΟΚΑ - ΑΣΙΤΕΣ      1-2

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ - ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ      2-2

ΘΕΡΙΣΟΣ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      0-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ      0-2

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ      1-0

ΡΕΠΟ: ΔΕΙΛΙΝΑ

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      19

6.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ.      12

7.ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      11

9.Ο.Φ.Η. 94      8

11.ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      6

13.ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (10η)

ΑΣΙΤΕΣ - Ο.Φ.Η. 94            

ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ - ΠΑΛΙΑΝΗ 2008            

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΡΟΚΑ            

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ - ΘΕΡΙΣΟΣ 1978            

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ             

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ - ΔΑΜΑΣΤΑ            

Ρεπό: ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ

Διπλά για ΟΦΑΜ και Ίνι

Εκτός έδρας τρίποντα πήραν ο ΟΦΑΜ και το Ίνι και βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Γ' ΕΠΣΗ. Ο ΟΦΑΜ επικράτησε με 2-4 στη Βιάννο του Πατούχα και βρίσκεται στην κορυφή με 20 βαθμούς, έναν περισσότερο από το Ίνι που πέρασε από το γήπεδο των Αγίων Δέκα με 0-1 επί του Χείμαρου.

Δείτε τι έγινε στο Μαρτινέγκο-Δαφνές

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (8η)

ΚΑΜΗΛΑΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ      2-1

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ - ΔΑΦΝΕΣ      1-1

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΓΩΝΙΕΣ      3-3

ΠΑΤΟΥΧΑΣ - ΟΦΑΜ      2-4

ΚΟΥΝΑΒΟΙ - ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ      1-3

ΧΕΙΜΑΡΟΣ - ΙΝΙ      0-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      16

7.ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      13

12.ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ      2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (9η)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΚΑΠ. ΜΙΧΑΛΗΣ       

ΓΩΝΙΕΣ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ            

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ-ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      

Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΟΥΝΑΒΟΙ      

ΟΦΑΜ - ΧΕΙΜΑΡΟΣ      

ΙΝΙ - ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ            

ΔΑΦΝΕΣ - ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ            

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News