Αθλητισμός

Στο σωματείο ΑμεΑ "Τάλως" και στο GIVE τα έσοδα (video)

Όσα χρήματα συγκεντρώθηκαν από το φιλικό προς τιμήν του Γκέραρντ δόθηκαν χθες σε μία ειδική τελετή

Η χθεσινή μέρα είχε και άλλη μια ξεχωριστή εκδήλωση. Συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο Στάδιο και σε εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα Τύπου, η οικογένεια Γκέραρντ-όπως είχε δεσμευτεί-έδωσε τα έσοδα από το σπουδαίο φιλικό της 20ης Νοεμβρίου για ιερό σκοπό: Στο σωματείο ΑμεΑ Τάλως και μέσω δωροεπιταγής στην εθελοντική ομάδα "Give".

Την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ που εκπροσωπήθηκε μέσω της συζύγου του Κατερίνας, και των παιδιών της Μανόλη και Μηνά Παπαδάκη, ευχαρίστησε το σωματείο "Τάλως" τόσο μέσω του προέδρου Πάρι Επιτροπάκη ενω μέσω του προπονητή Γιώργου Βαρβεράκη εγινε ο συντονισμός της εκδήλωσης! Ο κ. Επιτροπάκης έδωσε και αναμνηστική πλακέτα στην σύζυγο του σπουδαίου Ολλανδού ενώ συγκίνησε τους πάντες όταν δεσμεύτηκε πως το επόμενο ποδήλατο ή χειρήλατο που θα τεθεί στη διάθεση του σωματείου θα φέρει το ονοματεπώνυμο "Ευγένιος Γκέραρντ".


Εκ μέρους του ΟΦΗ μίλησε χθες ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παύλος Αδάμος που συνεχάρη την οικογένεια για την πρωτοβουλία που πήρε ώστε τα χρήματα να δοθούν για τόσο σημαντικους σκοπούς! Χαρακτηριστικά ήταν τα σχετικά λόγια της κυρίας Μόνικας Βρέντζου από την εθελοντική ομάδα "Give" που είπε δακρυσμένη: "Να είσαστε όλοι σίγουροι πως κάποιες οικογένειες θα είναι τα Χριστούγεννα ευτυχισμένες γιατί θα έχουν πλούσιο τραπέζι!".

Ο Μανόλης Παπαδάκης σημείωσε πως "έγινε η αρχή και αφού τα παιδιά του Γκέραρντ βρέθηκαν όλα μαζί θα υπάρχει πλέον και συνέχεια", ενώ τα λόγια έβγαιναν με δυσκολία από το στόμα της μητέρας του Κατερίνας! Φυσικά έγινε από όλους ξεχωριστή αναφορά στο όνομα του Ηλία Πουρσανίδη που ήταν ο εμπνευστής του μεγάλου φιλικού...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

Σχόλια