default-image

Με πίστη για το αποτέλεσμα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Με πίστη για το αποτέλεσμα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιοδοξία και πίστη στο στρατόπεδο του Εργοτέλη, που ολοκλήρωσε το απόγευμα στο Παγκρήτιο την προετοιμασία για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και με δεδομένα τα νικηφόρα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται επίσης στην «ουρά» της βαθμολογίας, η πίεση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Ο Τάκης Γκώνιας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, αφού πέρα από τους γνωστούς τραυματίες Λαμπάκη και Ροβίθη, νοκ-άουτ τέθηκε και ο Μπουρσέλης.

Ο τεχνικός Εργοτέλη μας δεν ανακοίνωσε αποστολή, καθώς το ραντεβού έχει δοθεί αύριο το πρωί στο ξενοδοχείο όπου θα γίνει ανάλυση ενόψει του αγώνα. Θα ακολουθήσει γεύμα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η 18άδα.

Ο Εργοτέλης με ανακοίνωση του διευκρινίζει για τα εισιτήρια του ηρακλειώτικου ντέρμπι: «Στη διάθεση των φιλάθλων την Δευτέρα στο Παγκρήτιο στάδιο θα βρίσκονται δυο εκδοτήρια. Το ένα θα είναι στην θύρα 11 όπου και θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΟΦΗ και θα είναι ανοιχτό από τη 1 το μεσημέρι. Το δεύτερο εκδοτήριο θα βρίσκεται στην θύρα 20 και θα ανοίξει στις 3 το μεσημέρι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News