Αθλητισμός

Ζιντάν: "Είναι λογικό να είμαστε απογοητευμένοι"

Ο Γάλλος μίλησε για την χαμένη ευκαιρία της Ρεάλ να πλησιάσει την Μπαρτσελόνα

Η "λευκή" ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπιλμπάο ήταν μια χαμένη ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα, που "στραβοπάτησε" κόντρα στην Θέλτα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν απογοητευμένος από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, προσθέτοντας όμως ότι στο μέλλον θα υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες.

«Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Γνωρίζω ότι είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά. Κάναμε τα πάντα και αξίζαμε κάτι περισσότερο σήμερα, όμως στο τέλος δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Παίξαμε πολύ κάναμε ευκαιρίες όμως η μπάλα δεν έμπαινε μέσα»υποστήριξε αρχικά προσθέτοντας στη συνέχεια πως : «είμαι στενοχωρημένος για τους παίκτες με την προσπάθεια που έκαναν. Για αυτούς είναι δύσκολο. Θα ήταν ιδανικό να μειώναμε την απόσταση σήμερα. Υπάρχουν τρεις ομάδες οι οποίες έχουν περισσότερους πόντους από εμάς και το αξίζουν». 

Τέλος ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι και πως η Ρέαλ θα έχει ευκαιρίες να μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή: «Έχουμε μείνει λίγο πίσω, όμως υπάρχει ακόμα δρόμος στη σεζόν. Θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες να καλύψουμε το κενό με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας. Παραμένω αισιόδοξος και γνωρίζω πως θα αλλάξει η κατάσταση. Την περσινή σεζόν σκοράραμε στο τέλος των παιχνιδιών, κάτι που δεν συμβαίνει φέτος, όμως αυτό θα αλλάξει».

Σχόλια