Αθλητισμός

ΟΦΗ: Περιμένουν Αργεντινό επιθετικό την Τρίτη

Ο ΟΦΗ δείχνει να ψάχνεται για ενισχύσεις στη περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς την Τρίτη αναμένεται στο Ηράκλειο Αργεντινός επιθετικός.

Η μεταγραφική προοπτική του μεταγραφικού σκεπτικού της κρητικής ομάδας, γενικότερα πάντως, έχει δύο σκέλη. Ποδοσφαιριστές που ίσως απασχολήσουν ως μονάδες βαρύτητας, μέσα από την αξιολόγηση της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και… λαβράκια για το παρόν και το μέλλον.

Στην δεύτερη κατηγορία, ανήκει ο Αργεντινός Τζόναθαν Κασασόλα, που έρχεται στο Ηράκλειο την Τρίτη για να περάσει από το… μικροσκόπιο του Νίκου Παπαδόπουλου.
Πρόκειται για 25χρονο επιθετικό, που αγωνίζεται στην Σαν Φραντσίσκο Μπανκάριο της πατρίδας του και έχει αξιοπρόσεχτους αριθμούς στο σκοράρισμα (26 γκολ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα 3ης κατηγορίας).

Στο παρελθόν είχε δοκιμάσει ξανά την τύχη του στην Ελλάδα, έχοντας το πέρασμα από τον Φωστήρα τη σεζόν 2014-15, όταν ο Κριστόφ Βαζέχα ως προπονητής στην ομάδα του Ταύρου τον είχε επιλέξει για το ρόστερ, όμως λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να προσφέρει.

 Ο Κασακόλα, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και ο αριθμός των γκολ που έχει πετύχει φέτος, αποτέλεσε το δέλεαρ για τη δοκιμή του στον ΟΦΗ, μαζί με άλλα στοιχεία, που έχει επισυνάψει ο άνθρωπος που τον πρότεινε (βίντεο, φωτογραφίες, δημοσιεύματα).


Μεταίχμιο;


Σε μεταίχμιο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, αναφορικά με τη «μοναχικότητα» που παρατηρείται κυρίως με τα περυσινά οφειλόμενα προς παίκτες που θέτουν σε κίνδυνο την πορεία της ομάδας.

Οι προτάσεις του μάλιστα για την εξαγορά μετοχών που θα διασφαλίζουν τις όποιες οικονομικές υπερβάσεις του, δεν προχωράνε παρά την προσπάθειά του. Σου λέει ο πρόεδρος, πως θα βάζω χρήματα, αν δεν έχω καμία διασφάλιση; Πουλήστε μου μετοχές να έχω μια κάλυψη. Αλλά δεν...

- Λέει ότι θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Κώστα Καζανάκη, ο Φώτης Τσάλος… Κάθε συζήτηση που αφορά το παρόν και το μέλλον του ΟΦΗ, καλή είναι.

- Κάποιες άλλες συναντήσεις για τις οποίες έχουμε κάνει λόγο πρόσφατα, με τους αριθμούς παρακρίσματος, επιβεβαιώνονται πλήρως. Πάντως φαίνεται να έχουν «παγώσει» εσχάτως (διότι…)

Σχόλια