default-image

Αυτοί είναι οι 8 όμιλοι του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία

Ποδόσφαιρο
Αυτοί είναι οι 8 όμιλοι του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση των Ομίλων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Σε κάθε όμιλο υπάρχουν ουσιαστικά δυο μεγάλα φαβορί αλλά είναι βέβαιο πως οι οικοδεσπότες Ρώσοι δε θα έχουν καθόλου εύκολο έργο με Ουρουγουάη και Αίγυπτο στον ίδιο όμιλο.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το ιβηρικό ντέρμπι Ισπανίας-Πορτογαλίας που όμως θα έχουν εύκολο έργο θεωρητικά με Ιράν-Μαρόκο στον όμιλό τους ενώ οι Κροάτες που απέκλεισαν την Εθνική μας στα μπαράζ θα έχουν μπροστά τους... να ανέβουν "βουνό" με την Αργεντινή του Μέσι αλλά και τις σκληροτράχηλες Ισλανδία και Νιγηρία στον όμιλο τους! Θεωρητικά όμως η παρέα των Μόντριτς-Ράκιτιτς είναι φαβορί για τη 2η προνομιούχο θέση.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

1ος όμιλος: Ρωσία, Ουρουγουάη, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία

2ος όμιλος: Πορτογαλία, Ισπανία, Ιράν, Μαρόκο

3ος όμιλος: Γαλλία, Περού, Δανία, Αυστραλία

4ος όμιλος: Αργεντινή, Κροατία, Ισλανδία, Νιγηρία

5ος όμιλος: Βραζιλία, Ελβετία, Κόστα Ρίκα, Σερβία

6ος όμιλος: Γερμανία, Μεξικό, Σουηδία, Νότιος Κορέα

7ος όμιλος: Βέλγιο, Αγγλία, Τυνησία, Παναμάς

8ος όμιλος: Πολωνία, Κολομβία, Σενεγάλη, Ιαπωνία

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό event θα διεξαχθεί από τις 8 Ιουνίου ως τις 15 Ιουλίου 2018.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε 11 πόλεις και συγκεκριμένα: Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Αικατερίνενμπουργκ, Σότσι, Καζάν, Σαράνσκ, Βόλγκογκραντ, Ροστόφ, Σαμάρα, Νόβγκοροντ και Καλίνινγκαρντ.

Όσο για τα στάδια, όπου θα διεξαχθούν οι 64 αγώνες της τελικής φάσης είναι τα: Kaliningrad Stadium, Volgograd Stadium, Ekaterinburg Stadium, Fisht Stadium, Kazan Arena, Nizhny Novgorod Stadium, Luzhniki Stadium, Samara Stadium, Rostov-on-Don Stadium, Spartak Stadium, Saint Petersburg Stadium, Saransk Stadium.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο Luzhniki Stadium της Μόσχας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News