default-image

Αισιόδοξος ο Βετούλας για το ματς με τον Φάρο

Μπάσκετ
Αισιόδοξος ο Βετούλας για το ματς με τον Φάρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επιστροφή στις επιτυχίες θα ψάξει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Νεάπολης από τον ΓΣΛ Φάρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League. Το τζάμπολ της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 / Basket League Show.

Ο προπονητής της ομάδας , Νίκος Βετούλας, σε δηλώσεις του υπογράμμισε τη σημασία της αναμέτρησης, τονίζοντας πως οι παίκτες είναι έτοιμοι για τη νίκη. «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή ο Φάρος Λάρισας είναι σε καλύτερη θέση με τις 3 νίκες που έχει κάνει. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι για τη νίκη δεδομένης της διάθεσης που έχουν δείξει όλα τα παιδιά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στα ριμπάουντ.

Είμαστε μία ομάδα που όταν δεν έχουμε τον έλεγχο στον συγκεκριμένο τομέα έχουμε πρόβλημα. Ο Φάρος είναι μία ομάδα που έχει έμπειρους Έλληνες που ξέρουν την κατηγορία, ιδιαίτερα στα γκαρντ και σίγουρα τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Εμείς έχουμε μία νέα προσθήκη, καθώς ο Χριστόφορος μπήκε αυτήν την εβδομάδα και θεωρώ ότι θα μπορέσει να μας δώσει κάποια ποιοτικά λεπτά για να μας βοηθήσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News