default-image

Γ. Πετράκης: «Ότι καλύτερο απέναντι στον Άρη»

Ποδόσφαιρο
Γ. Πετράκης: «Ότι καλύτερο απέναντι στον Άρη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστική της Football League, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης, με τον ίδιο να τονίζει πως οι «κυανόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο 29χρονος προπονητής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που ενδέχεται να συναντήσει η ομάδα του απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», ενώ επεσήμανε πως η ομάδα των Χανίων είναι πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη και ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει αισθητά.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με μία από τις καλύτερες -αν όχι την καλύτερη- ομάδες της κατηγορίας. Μόνο τυχαίο δεν είναι το "5 στα 5" που έχει κάνει. Αυτό κάνει τη δουλειά μας αρκετά δύσκολη, αλλά εμείς από τη δική μας πλευρά σίγουρα θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για να καταφέρουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά πράγματα από αυτό το ματς», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Πετράκη, ενώ για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του έπειτα από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τόνισε:

«Αν αυτό λειτουργήσει θετικά προς εμάς νομίζω ότι μπορεί να μας δώσει πράγματα. Αυτό ευελπιστούμε αλλά αυτό θα φανεί περισσότερο και μέσα στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι είναι πλέον πιο «υποψιασμένοι», ο ίδιος ανέφερε: «Πλέον είμαστε μία υπολογίσιμη ομάδα στην κατηγορία και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει για εμάς. Αυτό που μπορούμε εμείς να επηρεάσουμε είναι το να γίνουμε εμείς καλύτεροι με βάση αυτό και το ίδιο πράγμα θέλουμε να παρουσιάσουμε και την Κυριακή μέσα στην έδρα του Άρη. Να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και τα υπόλοιπα θα φανούν μέσα στο γήπεδο».

Τέλος αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και κατά πόσο εκείνοι ανταποκρίθηκαν ανταποκρίθηκαν συμπλήρωσε: «Οι καλές ομάδες "χτίζονται" έτσι, αν υπάρχει μεγάλος αριθμός και στην ποιότητα αλλά και στον χαρακτήρα των παικτών μπορεί να δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα. Εγώ είμαι πολύ τυχερός, όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλοί σε αξία και σίγουρα η δουλειά μου σε αυτό το κομμάτι γίνεται πιο εύκολη όσον αφορά τα αγωνιστικά. Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά δεν μπορεί να παίζουν όλοι, αλλά βρίσκουμε τον τρόπο να το διαχειριζόμαστε και προχωράμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News