default-image

Σας αρέσει... η βελγική μπύρα κύριε Σα Πίντο; (video)

Ποδόσφαιρο
Σας αρέσει... η βελγική μπύρα κύριε Σα Πίντο; (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτά τα "κουσούρια" τα έχει ο Ρικάρντο Σα Πίντο, λόγω ακραίας έκφρασης συχνά της ιδιότυπης προσωπικότητάς του. Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ και του Ατρομήτου, πέτυχε να προκαλέσει αρνητικά σχόλια βαρέου τύπου στο βελγικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, σε σημείο γελοιοποίησης!

Στο ματς με την Άντερλεχτ για το Κύπελλο Βελγίου με το σκορ στο 0-1 στο 75?, ο Πορτογάλος προπονητής της Σταντάρ Λιέγης παρίστανε τον τραυματία ολοφάνερα για να κερδίσει χρόνο η ομάδα του, κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά για την ισοφάριση.

Την ώρα που διαμαρτυρόταν στον τέταρτο διαιτητή, ένα πλαστικό ποτήρι μπύρας έπεσε δίπλα στο πόδι του με αποτέλεσμα να τον λερώσει. Εκείνος, όμως, εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση, έκανε ένα-δύο βήματα εντός του αγωνιστικού χώρου και σωριάστηκε στο έδαφος.

Οι Βέλγοι δημοσιογράφοι δεν τον λυπήθηκαν και θα μπορούσαν αν το είχαν στο λεξιλόγιο και στον πολιτισμό τους να τον χαρακτηρίσουν  «καραγκιόζη», αλλά οι λέξεις «τσίρκο» και «γελοίος», έδωσαν και πήραν. Στη συνέντευξη τύπου, ένας δημοσιογράφος με όρεξη για χιούμορ, τον ρώτησε αν του αρέσει η μπύρα…

Δείτε το βίντεο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News