default-image

Παίζει Κύπελλο με Παναιτωλικό ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Παίζει Κύπελλο με Παναιτωλικό ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη "μάχη" του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα ο Εργοτέλης, που στις 3 το μεσημέρι θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Πρόκειται για την 3η και τελευταία αγωνιστική στον 6ο όμιλο, όπου οι "κιτρινόμαυροι" έχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, αλλά σε ένα μάλλον ακραίο σενάριο. Χρειάζονται νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες, αλλά και διαφορά τερμάτων, τη στιγμή που φαίνεται ότι περισσότερο απασχολεί το πρωτάθλημα.

Το επερχόμενο ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον ΟΦΗ τη Δευτέρα είναι κομβικής σημασίας για τον Εργοτέλη, που έχει συλλέξει μόλις 2 βαθμούς ως τώρα στη Football League. Ο Τάκης Γκώνιας αναμένεται στο σημερινό ματς να παρατάξει μια 11άδα με νέα πρόσωπα, προκειμένου να δώσει... ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει συνεχόμενα 90 λεπτά. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Εργοτέλης θα αδιαφορήσει, καθώς όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα επιδιώξουν να έχουν καλή αγωνιστική παρουσία και αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση που έγινε στο Παγκρήτιο και αφιερώθηκε σε κάποιες τελευταίες δοκιμές που αφορούν την τακτική. Με εξαίρεση τους τραυματίες Λαμπάκη και Ροβίθη, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του Τάκη Γκώνια. Η τελική 18άδα θα ανακοινωθεί στο γήπεδο, ενώ θα προηγηθεί το γεύμα της ομάδας και η τελική τακτική ανάλυση ενόψει του αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, οι παίκτες που δε θα αγωνιστούν θα ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στο βοηθητικό του Παγκρητίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News