Αθλητισμός

Πετράκης: Τα κέρδη είναι μεγάλα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Περήφανος δήλωσε για τους παίκτες του ο Γιώργος Πετράκης

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό αποσπώντας ισοπαλία στο θεσμό του Κυπέλλου κάτι που έκανε υπερήφανο τον Γιώργο Πετράκη, όπως ο ίδιος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά ο προπονητής του ΑΟΧ/Κισσάμου είπε: «Όπως είχα πει και πριν από το παιχνίδι για τη δική μας ομάδα ήταν ένα ματς από το οποίο πραγματικά θα μπορούσαμε να έχουμε πάρα πολλά οφέλη και ατομικά και ομαδικά. Με βάση τη ροή του παιχνιδιού και όπως εξελίχθηκε και με βάση και το αποτέλεσμα, νομίζω ότι τα κέρδη πραγματικά είναι μεγάλα για μας. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να τα διαχειριστούμε, αυτά τα οφέλη τα οποία έχουν δημιουργηθεί.

Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο και τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Αυτό που θέλαμε και πριν το παιχνίδι, το να φανούμε ανταγωνιστικοί, νομίζω το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και στα δύο ημίχρονα και όπως ξαναείπα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά, τα οποία σήμερα έκαναν μία πολύ μεγάλη και πολύ σπουδαία προσπάθεια».

Ερωτηθείς για το πόσο ευχαριστημένο τον αφήνει το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής πήγαν πολύ καλά σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό είπε:

«Είμαι περήφανος. Αυτή είναι η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό και αυτό είπα και σε αυτούς. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν προπονητή να βάζει μέσα παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο και αυτοί να δείχνουν ότι αξίζουν πραγματικά να παίζουν. Μπορεί να γίνεται η δική μας δουλειά πιο δύσκολη, αλλά σίγουρα ο κάθε προπονητής θέλει να δουλεύει με καλούς παίκτες. Το λέω και δημόσια, το έχω πει επανειλημμένως, ότι έχω πολύ καλούς παίκτες, σπουδαίους και σε προσωπικότητα και σε αξία και γι' αυτό, για ακόμη μια φορά, τους δίνω συγχαρητήρια».

Για το αν οι εμφανίσεις της ομάδας αλλάζουν και τους στόχους για το πρωτάθλημα:

«Όχι, νομίζω ότι τις προσδοκίες που δημιουργεί η ομάδα τις δημιουργούν οι ίδιοι οι παίκτες με βάση τη δουλειά τους και την προσπάθειά τους. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε καθόλου, θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο και θα δούμε πού θα μας πάει. Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί, αυτή είναι η λέξη για μένα και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.

Το πού θα μας φτάσει αυτό θα δείξει, αλλά θέλουμε σε κάθε παιχνίδι που θα παίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το ότι παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη δεν αλλάζει κάτι για εμάς, παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και θα πάμε εκεί για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σχόλια