default-image

"Λευκή" ισοπαλία, αλλά πρόκριση για την Λάρισα

Ποδόσφαιρο
"Λευκή" ισοπαλία, αλλά πρόκριση για την Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος εξασφάλισε η ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" τέθηκαν αντιμέτωποι στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση και το τελικό 0-0 τους χάρισε την πρόκριση, σε συνδυασμό με το 1-1 της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό στην Αγυιά.

Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και έφτασε σε πραγματοποίησε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 3' το σουτ του Μπάλλα έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 5' αυτό του Μπάμπιτς μέσα και δεξιά, πέρασε εκ νέου δίπλα από τη δεξιά δοκό.

Στο 31' καταγράφηκε η καλύτερη ευκαιρία των "βυσσινί" στο πρώτο 45λεπτο, όταν από σέντρα του Μπάμπιτς, ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι του Ηλία Φυντάνη συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 34' ο Γιαννιτσάνης με σουτ είδε τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά η ΑΕΛ συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες. Στο 49' το σουτ του Περόνε μέσα από την περιοχή κατέληξε σε κόρνερ, ύστερα από προβολή του Κωνσταντινόπουλου. Στο 65' ο Ναζλίδης, που μπήκε ως αλλαγή, σούταρε μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης, έδιωξε ο Κατσίκας.

Στο 82' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε η ΑΕΛ. Ο Ναζλίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ. Μια δύσκολη φάση, οριακή, που πάντως προκάλεσε διαμαρτυρίες εκ μέρους των "βυσσινί". Στο 84' ζητήθηκε πέναλτι, σε μονομαχία Μασούρα-Ναζλίδη.

Φαίνεται να υπάρχει παράβαση, αφού ο παίκτης της Αναγέννησης μαρκάρει αντικανονικά τον φορ της ΑΕΛ. Στο 86' το σουτ του Γιαννιτσάνη πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπούσδρας έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο, άθελά του. Έστω και αυτό το 0-0 έδωσε τελικά την πρόκριση στην ΑΕΛ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσίκας, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μασούρας, Φλεβάρης (88' Καρρίκι), Σταματάκης (51' Τζέλλος), Κονέ, Χαντζάρας, Παπαευθυμίου.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (80' Μασούρας), Κούσας, Γκόλιας, Κόντορ, Μπάλλας, Λαγός (50' Κριζμάν), Κρητικός, Περόνε, Μπάμπιτς (46' Ναζλίδης), Γιαννιτσάνης.

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News