Αθλητισμός

Το εκπληκτικό βίντεο και οι παραγωγές για "Γκέραρντ-ΟΦΗ"

Φαίνεται ότι... δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα από την εκδήλωση για τα 15 χρόνια του Ευγένιου Γκέραρντ στον ΟΦΗ, που εμπνεύστηκε, οργάνωσε και υπηρέτησε με συναίσθημα ο Ηλίας Πουρσανίδης!

Περιμένοντας το ντοκιμαντέρ από τη μεγαλειώδη συνάντηση "παιδιών" και "φίλων" για το φιλικό ευχαριστιών της 20ης Νοεμβρίου, με σκηνές από την παραμονή των πρωταγωνιστών στο Ηράκλειο, το παιγνίδι και την βραδιά που πέρασαν στα Ανώγεια, μια ακόμη παράλληλη έκπληξη ήλθε να προστεθεί με την καλλιτεχνική δημιουργία του Κώστα Καστανάκη.

Ένα βίντεο που αποτελεί δείγμα μιας ακόμη παραγωγής του γεγονότος, που δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί και στην αναμενόμενη ταινία (δεν έχει αποφασιστεί ακόμη), παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας η "Μικτή Ζώνη- Highlights" με τις ενθουσιώδεις συστάσεις του Ηλία Πουρσανίδη!

Ήταν μέρος της παραγωγής Καστανάκη που την ίδια μέρα ανάρτησε στο vimeo και απ' ότι μας είπε ο πρώην διεθνής άσος του ΟΦΗ, θα έχει συνέχεια. O Κώστας Καστανάκης είναι επαγγελματίας στις βιογραφήσεις, έχοντας δημιουργήσει ξεχωριστές παραγωγές με χαρακτηριστικό την τέχνη του.

"Ακόμη δεν έχουμε δει πραγματικά τίποτα. Ετοιμάζουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ και τον Γκέραρντ", μας σχολίασε. Η προσφορά του Πουρσανίδη, είναι τεράστια όχι μόνο στη έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον Ολλανδό, αλλά ταυτόχρονα έχει προσδώσει τεράστια επικοινωνιακά και άλλα οφέλη στον ΟΦΗ γενικότερα και στην ίδια την ομάδα που τρέχει στο πρωτάθλημα ειδικότερα.

Σχολιάζοντας ο ίδιος την παραγωγή στη σελίδα του «ΟΦΗ-Γκέραρντ 1985-2000», γράφει: «Μερικές από τις «δυνατές» εικόνες της βραδιάς του Ευγένιου! Τελικά ποιος είναι πιο τυχερός, ο Ευγένιος που έχει τόσα «παιδιά, αδέρφια και φίλους» ή εμείς που έχουμε κοντά μας τον άνθρωπο που μας έδωσε και μας δίνει χαρές, ευτυχία, συγκίνηση, δύναμη και μας έκανε πάλι παιδιά; Ευγένιε, σε ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για αυτό που ζήσαμε μαζί σου!!!»

Σχόλια