default-image

Προκρίθηκαν με ισοπαλία τα Τρίκαλα

Ποδόσφαιρο
Προκρίθηκαν με ισοπαλία τα Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Τρίκαλα πήραν το βαθμό απέναντι στην Κέρκυρα (0-0) και ακολούθησαν τον Ατρόμητο από το δεύτερο όμιλο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Σωστά ακυρώθηκε γκολ των Φαιάκων στις καθυστερήσεις.

Η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε από το δεύτερο όμιλο στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε γνωστή την Τρίτη (28/11), καθώς ο Ατρόμητος νίκησε εκτός έδρας 4-0 τη Σπάρτη.

Τα Τρίκαλα ήθελαν τουλάχιστον το βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων με την Κέρκυρα, τον πήραν και προκρίθηκαν στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0) σε ένα κακό ματς με ελάχιστες ευκαιρίες, οι Θεσσαλοί εξασφάλισαν την πρόκριση και οι Φαίακες έμειναν εκτός διοργάνωσης.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Γροντής πήρε την μπάλα στην περιοχή από τον Μίλιεβιτς, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία που υπερασπίστηκε ο Κουτζαβασίλης. Ύστερα από επτά λεπτά (13'), ο γκολκίπερ της Κέρκυρας με διπλή προσπάθεια απομάκρυνε το διαγώνιο σουτ του Ντιατά.

Ο Μεληκιώτης έπιασε το σουτ ύστερα από σέντρα του Μπάουμαν στο 14ο λεπτό, αλλά ο Αθανασόπουλος σε ετοιμότητα μπλόκαρε την μπάλα. Το σουτ του Ζορμπά στο 25' δεν βρήκε στόχο, ενώ αντίστοιχη ήταν η κατάληξη και σε εκείνο του Μίλιεβιτς στο 44'.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (52'), ο Μεληκιώτης πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Αθανασόπουλου.

Στο 64', ο Γιαννίτσης σταμάτησε την προσπάθεια του Ζορμπά, ενώ το σουτ του Ανδρεόπουλου στο 68' δεν αιφνιδίασε τον Κουτζαβασίλη.

Στο 83ο λεπτό, ο Τόμιτς πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου, έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ζγκούρι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Η νησιωτική ομάδα έφθασε στο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά αυτό σωστά ακυρώθηκε καθώς ο Γεωργίου ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Τζόκιτς (59' Τόμιτς), Τεγούσης, Γροντής, Τσίπρας, Μίλιεβιτς (57' Ανδρεόπουλος), Ντιατά (74' Ζγκούρι).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς, Σπίνουλας (54' Γεωργίου), Κόντος, Μεληκιώτης (54' Γκομές), Αναστασίου, Μπαλάφας (80' Μπαλάφας), Μπάουμαν, Γρομιτσάρης.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Ατρόμητος 7 (6-1)

2. Τρίκαλα 5 (4-2)

3. Κέρκυρα 4 (6-2)

4. Σπάρτη 0 (2-13)

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News