Αθλητισμός

Ημέρες που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Κάνουν υπομονή οι παίκτες αλλά οι... προσφυγές δε θεωρούνται απίθανες...

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να συγκεντρώσουν το 1.3 εκατ. ευρώ που είναι το συνολικό ποσό που απαιτείται για τη δοση του Δεκεμβρίου και αρχίζει το θρίλερ...

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα ο Γιαννης Αλαφούζος που επιστρέφει σήμερα από το εξωτερικό θα διαθέσει ένα ποσό 300-400.000 ευρώ, ενώ στα ταμεία της ΠΑΕ αναμένεται να συγκεντρωθούν άλλες 150.000.

Συγκεκριμένα, αναμένεται όλοι οι παίκτες να πάρουν αναλογικά περίπου το 40% απο λεφτά που τους οφείλονται και θα τους ζητηθεί να βάλουν πλάτη για κάποιες εβδομάδες, ώστε να εξοφληθούν. Αύριο θα βρεθούν στο Κορωπί οι Αγησίλαος Τουμαζάτος, Βασίλης Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος για να μιλήσουν στην ομάδα και να ζητήσουν τη κατανόηση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή επαφή διοίκησης-παικτών οι αρχηγοί της ομάδας έδειξαν διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή και να μην βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό της ομάδας. Όμως από τη στιγμή που δεν θα είναι εξοφλημένοι, πάντα υπάρχει κίνδυνος κάποιοι από αυτούς να καταθέσουν προσφυγή.

Τέλος, αισιοδοξία υπάρχει και στην υπόθεση Τελάντερ. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», η ΠΑΕ ήταν χθες σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του Δανού στόπερ και παρά την αρχική διαφωνία, στην ομάδα πιστεύουν ότι θα προκύψει συμφωνία πριν τις 15.00 το μεσημέρι, όταν και πρόκειται να εκδικαστεί η προσφυγή του. Πάντως μέχρι να δοθεί το ΟΚ του Τελάντερ υπάρχει αγωνία, καθώς σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης ο Παναθηναϊκός θα είναι φάτσα με το -3…

Σχόλια