default-image

Επτά ομάδες έχουν προκριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας

Ποδόσφαιρο
Επτά ομάδες έχουν προκριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν σήμερα οι αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με επτά ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» ενώ το επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα εννέα εισιτήρια.

Στον 1ο όμιλο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πλατανιάς πήρε «στα χαρτιά» το παιχνίδι με τον Ηρακλή (3-0) και οι δύο σύλλογοι της Κρήτης τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις, με τους Ηρακλειώτες να φτάνουν τους 9 βαθμούς και τους Χανιώτες τους 6.

Στον 3ο όμιλο, όπου η ΑΕΚ (6 πόντοι) έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και φιλοξενείται από την αποκλεισμένη Καλλιθέα την Πέμπτη, η Λαμία νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Αλκαζάρ» και πήρε την πρόκριση ως δεύτερη, με 6 βαθμούς.

Στο 4ο όμιλο, ο Ατρόμητος δεν δυσκολεύθηκε να συντρίψει με 4-0 την ουραγό Σπάρτη εκτός έδρας, έφτασε τους 7 βαθμούς και, πλην της πρόκρισης, είναι το ακλόνητο φαβορί και για την πρώτη θέση, ενώ τη δεύτερη διεκδικούν την Τετάρτη Τρίκαλα (4) και Κέρκυρα (3).

Στον 6ο όμιλο, η Ξάνθη έκανε το 3/3, επικρατώντας με 2-1 του Πανσερραϊκού στην Μακεδονία, τερμάτισε φυσικά στην πρώτη θέση του και θα μάθει το ποια ομάδα θα την ακολουθήσει το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά το παιχνίδι του Εργοτέλη (0) με τον Παναιτωλικό (3).

Στον 7ο όμιλο, μετά την ισοπαλία του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) οι Ηπειρώτες έφτασαν τους 5 πόντους και προκρίθηκαν, μαζί με τον Πανιώνιο, ο οποίος θέλει νίκη στην έδρα του αποκλεισμένου Παναιγιάλειου την Πέμπτη προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News