Αθλητισμός

Δεινός... και στο μπόουλινγκ ο Ηρόδοτος!

Ωραίες στιγμές -με ποιοτική απόλαυση των κόπων του- για τον Ηρόδοτο! Η θαυμάσια πορεία του προς τη Football League, έχει κάνει το πρωτάθλημα απόλαυση για όλους στη Νέα Αλικαρνασσό.

Μια απτή επιβεβαίωση του εξαιρετικού κλίματος, μαρτυρεί η φωτογραφία μας, με σύσσωμη την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, τον πρόεδρο  Στέλιο Σωκιανό, μέλη της διοίκησης, τον προπονητή Μανόλη Παπαματθαιάκη και τους συνεργάτες του, να αποδεικνύονται… δεινοί και στο μπόουλινγκ, φιλοξενούμενοι σήμερα στο Iraklion Bowling Center από τον ιδιοκτήτη του Γιώργο Σουλτάτο, που ξέρει από πρωταθλήματα και μεγάλες πορείες!

Είναι εξαιρετικό αυτό που έχει πετύχει η τεχνική ηγεσία με τη διοίκηση στους κόλπους των ποδοσφαιριστών του Ηροδότου!

Όλοι τους είναι μια παρέα μέσα κι έξω από το γήπεδο, με τη διοίκηση και τον κόσμο να είναι με αξιοζήλευτο τρόπο και αξιόπιστα κοντά στην προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας. Ο Ηρόδοτος είναι πρωτοπόρος και αήττητος στον όμιλο του στη Γ΄εθνική, με +7 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΟΑ, έχοντας καταγράψει ρεκόρ έξι νικών και μίας ισοπαλίας σε επτά παιγνίδια!

Η ικανοποίηση και η πίστη για μια ιστορική και "αυτοδιάθετη" άνοδο, ως αποτέλεσμα της σοβαρότητας, του σχεδιασμού, της ικανότητας και του οικογενειακού κλίματος, έχουν συνέχεια πριν, κατά και μετά το παιγνίδι.

Έτσι, «δεινοπάθησαν» και οι κορίνες!

Σχόλια