default-image

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Γρηγοριάδης της ΑΛ Μεσσαράς

Σπορ
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Γρηγοριάδης της ΑΛ Μεσσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το κύπελλο Ελλάδος στη κατηγορία παμπαίδων που κατέκτησε ο Γρηγοριάδης Γιάννης επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς.

 Το Σάββατο διεξήχθη στην αίθουσα Ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ το 1ο κύπελλο Ελλάδος στη κατηγορία έως 13 ετών στο Ξίφος Μονομαχίας.

Ο Γρηγοριάδης Γιάννης κατάφερε να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και να σηκώσει το πρώτο κύπελλο της χρονιάς με σχετική άνεση  (δέχτηκε 15 πόντους σε όλους τους αγώνες ).Ένας τίτλος που τον φέρνει και στην πρώτη θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία στην πανελλήνια κατάταξη. .

Στο ίδιο όπλο στα κορίτσια η μικρή του αδελφή Μαριλένα κατάφερε να μπει στις 16 καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας(12η) ενώ η Σφακιανάκη Εβελίνα κατέκτησε την 21η θέση στο ίδιο όπλο.

Ο Χρονάκης Ιάσονας στη πρώτη του εμφάνιση εκτός Κρήτης δεν κατάφερε να πάρει νίκη και κατετάγη στην 39η θέση στη κατηγορία 8-10 ετών δείχνοντας όμως αξιοζήλευτο πάθος.

Την επόμενη μέρα  (Κυριακή ) στον ίδιο χώρο διεξήχθη το κύπελλο Ελλάδος στο Ξίφος Ασκήσεως στη κατηγορία -20 ετών.

 Η Σφακιανάκη Δήμητρα πάρα το νεαρό της ηλικίας  (14 ετών) κάνοντας 4 νίκες σε 6 αγώνες και νικώντας ένα νοκ άουτ πέρασε στις 16 και κατέκτησε τελικά την 12η θέση στη τελική κατάταξη.

Στους Νέους άντρες ο Κάζηλας Γιάννης ενώ ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά  (4 νίκες στη πουλ) στη συνέχεια έχασε την είσοδο στην 16αδα και κατέλαβε την 20η θέση ανάμεσα σε 45 αθλητές. Ο Αυγουστάκης Μανώλης πάρα τη μικρή του ηλικία για τη κατηγορία έκανε μια νίκη η οποία όμως δεν ήταν ικανή να περάσει στο δεύτερο γύρο και κατέλαβε την 35 η θέση.

Το Δ.Σ της Αθλητικής Λέσχης  Μεσσαράς συγχαίρει τους αθλητές του σωματείου που έλαβαν μέρος στους αγώνες όπως και τη Μεσσαρίτισα ξιφομάχο του Α.Ο.Ξ.ΑΙΓΑΛΕΩ Πεδιαδιτάκη Μαρινέλλα που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Ξίφος Ασκήσεως και ευχαριστεί για άλλη μια φορά την ΑΝΕΚ -BLUE STAR FERRΙΕS  για την μετάβαση των αποστόλων μας από και προς τον Πειραιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News