default-image

Ήταν... δράμα ο Εργοτέλης, έχασε 4-0 από τη Δόξα

Ποδόσφαιρο
Ήταν... δράμα ο Εργοτέλης, έχασε 4-0 από τη Δόξα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απογοητευτικός ήταν σήμερα ο Εργοτέλης απέναντι στην Δόξα Δράμας γνωρίζοντας την ήττα με 4-0. Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν μακράν την χειρότερή τους φετινή εμφάνιση και το πλήρωσαν με την βαριά ήττα.

Μάλιστα, πολύ γρήγορα είχαν δεχτεί δύο γκολ στο παιχνίδι, με το ημίχρονο να κλείνει 3-0 και τον Εργοτέλη χωρίς να δείχνει σημάδια αντίδρασης, να δέχεται και τέταρτο γκολ στην επανάληψη. Έτσι παραμένει χωρίς νίκης μετά από πέντε αγωνιστικές στην Football League (τρεις ήττες-δύο ισοπαλίες) και το κλίμα για τον Τάκη Γκώνια είναι βαρύ...

Γκολ με το… καλημέρα πέτυχε η Δόξα Δράμας, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, έπειτα από χέρι στην περιοχή, μετά από γέμισμα του Μαρκόπουλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ριζογιάννης, που έγραψε το 1-0 στο 4'. Στο 13' έγινε το 2-0 με κεφαλιά του Γκότοβου, έπειτα από σέντρα του Ριζογιάννη. Η πρώτη ευκαιρία για τον Εγοτέλη ήρθε στο 26', με το σουτ του Μπούζα να περά πολλά μέτρα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λίτσκα στο 31', ωστόσο, ο ίδιος κατάφερε να κάνει το 3-0 για τους γηπεδούχους στο 41', μετά από ασίστ του Μαρκόπουλου και όμορφο πλασέ του πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων..

Πεσμένος ήταν ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ένα γκολ για να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Στο 58' ο Μένκα πρόλαβε τον Σταματάκο πριν γίνει απειλητικός μπλοκάροντας τη μπάλα. Η Δόξα απάντησε στο 60' με το διαγώνιο σουτ του Τσούτση να μην βρίσκει στόχο. Στο 84' ήρθε το 4-0 για τους «μαυραετούς», με τον Κάσες να κάνει την ατομική ενέργεια και να πασάρει ιδανικά στον Μαχαίρα, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Λαδά. Δύο λεπτά μετά, το σουτ του Βογιατζή μπλόκαρε ο Μένκα.

Δόξα Δράμας (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Μαχαίρας, Τσούτσης (73' Κάσες), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64' Βιτλής), Λίτσκας (56' Ντατίδης).

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπούζας, Βογιατζής, Αγγελόπουλος (28' Μπουτσάκης), Έφορντ (70' Εντιαγιέ), Κάιπερς, Σταματάκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News