default-image

Γιαννόπουλος: Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο

Μπάσκετ
Γιαννόπουλος: Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε ουσιαστικά σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με το Ισραήλ που θα ξεκινήσει στις 17:00 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Η νίκη επί της Μ. Βρετανίας έχει ανεβάσει ψυχολογικά τους διεθνείς μας, οι οποίοι θέλουν να διπλασιάσουν αύριο τις νίκες τους με τη βοήθεια και του κόσμου της Κρήτης. Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, Ίαν Βουγιούκας και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Αναφερόμενος στο προχθεσινό, αλλά και το αυριανό παιχνίδι, ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε: «Έφυγε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος ήταν ο βασικός πυρήνας της επίθεσής μας στο παιχνίδι με τη Μ. Βρετανία, αλλά προστέθηκαν τρεις πάρα πάρα πολύ καλοί παίκτες και νομίζω ότι η ομάδα είναι βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Νομίζω πως αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι το πνευματικό κομμάτι. Δεν μπορείς να κάνεις πολλές βελτιώσεις σε μία ημέρα, οπότε πρέπει ο καθένας να δουλέψει μόνος του προκειμένου να αποφευχθούν τα λάθη που κάναμε στα τελευταία λεπτά κόντρα στη Μ. Βρετανία»

Ερωτηθείς για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με το Ισραήλ είπε: «Θα πρέπει να προσέξουμε το ρυθμό κάτι που δεν κάναμε σε μεγάλα διαστήματα στο πρώτο ματς, πρέπει να είμαστε εμείς που θα ελέγχουμε το παιχνίδι και όχι οι αντίπαλοι».

Αναφερόμενος δε στον κόσμο επισήμανε:  «Περιμένουμε τον κόσμο. Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο και να έρθουν οι κρητικοί να μας υποστηρίξουν. Είναι πολύ ευχάριστο να αγωνίζεσαι με την Εθνική. Είναι από τις στιγμές που περιμένεις να σου συμβούν από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις σε ένα γήπεδο όταν είσαι 10-12 ετών. Οπότε αυτό που κάνω εγώ είναι να το χαρώ όσο περισσότερο μπορώ και να πάρω όσο το δυνατό περισσότερες εμπειρίες γίνεται για να έχω να λέω στα παιδιά και τα εγγόνια μου».

Βασιλόπουλος: Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος από την πλευρά του επισήμανε: «Είναι λάθος να λέμε ότι θα ήταν εύκολη η νίκη στο παιχνίδι με τη Μ. Βρετανία. Είμαστε μία νέα ομάδα και έχουμε δουλέψει μόλις 3 μέρες μαζί, ενώ η Βρετανία είναι μία ομάδα που δουλεύουν οι παίκτες πολύ καιρό μαζί. Χαίρομαι που πετύχαμε τη νίκη αυτή. Τώρα στρέφουμε το ενδιαφέρον  ας στο παιχνίδι με το Ισραήλ και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το πόσο πολύ το θέλουμε. Όπως φάνηκε και από το πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία, το θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και θεωρώ η διάθεση και η θέληση που θα δείξουμε θα φέρει το αποτέλεσμα και κόντρα στο Ισραήλ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέλουμε πάρα πολύ και ελπίζουμε να είναι γεμάτο και το γήπεδο και να καταφέρουμε να δείξουμε μία καλή εικόνα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News