default-image

Στη Δράμα με Δόξα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Στη Δράμα με Δόξα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι τώρα ο Εργοτέλης καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις και τα εύσημα για την παρουσία του στα παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές αγνοεί τη γεύση της νίκης. Ιδιαίτερα το προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη ήταν… σκέτη αυτοκτονία, αφού ο εκπληκτικός Εργοτέλης .

Σήμερα τους «κιτρινόμαυρους» περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της Δόξας Δράμας, μια ομάδα με ιστορία και κόσμο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και ο φίλαθλος κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει διαδικτυακά μέσω της ΕΡΤ WEB TV.

Μπορεί το παιχνίδι να έχει δεδομένες δυσκολίες όμως στον Εργοτέλη υπάρχει πίστη ότι η ομάδα αύριο όχι μόνο θα συνεχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά θα επιστρέψει στο Ηράκλειο με ένα μεγάλο αποτέλεσμα, έχοντας βλέψεις για την πρώτη φετινή νίκη στην Football League.

Την  18άδα του Εργοτέλη αποτελούν οι: Λαδάς, Χανιωτάκης, Σταμόπουλος, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πάτας, Δουλγεράκης, Βογιατζής, Μπουτσάκης, Αγγελόπουλος, Μπούζας, Έφορντ, Εντιαγέ, Κάιπερς, Μανουσακης, Ιατρούδης, Σταματάκος.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ροβίθης και Λαμπάκης ενώ όσον αφορά τον Κυριακίδη, παρότι εδώ και λίγες ημέρες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, κρίθηκε από τον προπονητή του ανέτοιμος για να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι αλλά είναι δεδομένο ότι από τα επόμενα ματς θα είναι και εκείνος μάχιμος…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News