default-image

Στο Ηράκλειο η Εθνική ανδρών (pics)

Μπάσκετ
Στο Ηράκλειο η Εθνική ανδρών (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών, η οποία αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στις 17:00 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια το Ισραήλ για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι διεθνείς μας παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, ενώ μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της Εθνικής που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τους καλωσορίσουν…

Η νίκη επί της Μ. Βρετανίας στο Λέστερ ήταν απλά η αρχή για την Εθνική μας η οποία με τη βοήθεια του κόσμου θέλει να κάνει το 2 στα 2 τη Δευτέρα.  Για το χθεσινό παιχνίδι, αλλά και αυτό που έπεται κόντρα στο Ισραήλ μίλησε στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επισημαίνοντας:

«Για τους περισσότερους πλην του Μπουρούση ήταν το πρώτο παιχνίδι με την Εθνική ανδρών κι έτσι λίγο το άγχος, λίγο ο αντίπαλος που πίεζε παραπάνω, ήρθε το αποτέλεσμα όπως ήρθε. Κρατάμε στο τέλος της ημέρας τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό».

Ερωτηθείς για το πόσο δύσκολο είναι να δέσει μία νέα ομάδα μέσα σε τρεις ημέρας είπε:

«Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της σειράς αυτής καθώς οι παίκτες δεν που δεν έχουμε βρεθεί ποτέ ξανά μαζί να παίξουμε. Το καλό είναι ότι υπάρχει πολύ καλή χημεία και κλίμα εκτός παρκέ και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο».

-Φοβηθήκατε λίγο όταν το παιχνίδι γύρισε και πήγε στην παράταση;

«Λίγο αγχωθήκαμε, δε θα πω ότι φοβηθήκαμε. Αλλά εκεί βγήκε η εμπειρία του Γιάννη Μπουρούση που μας τράβηξε αυτός και μετά όλοι βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ και παίξαμε καλές άμυνες».

Και τώρα έχετε μπροστά σας το παιχνίδι με το Ισραήλ τη Δευτέρα…

«Πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100%. Θα έχουμε  και τον κόσμο στο πλευρό μας που στηρίζει την Εθνική ομάδα και πιστεύω να τα καταφέρουμε και να έχουμε ένα αποτέλεσμα πιο ήρεμο και όχι τόσο αγχωτικό όπως  στη Μ. Βρετανία.

Και στο Λέστερ είχαμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Έτσι είναι αυτή η ομάδα έχει πολύ κόσμο γιατί έχει καταφέρει τόσα πολλά και είναι μεγάλη τιμή».

Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια του αγώνα με το Ισραήλ, τα οποία πωλούνται στα Δύο Αοράκια αύριο Κυριακή από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ. και τη Δευτέρα από τις 10π.μ. έως και την έναρξη του αγώνα. Επίσης στην Περιφέρεια Κρήτης αύριο από τις 10π.μ. έως και τις 6μ.μ. και τη Δευτέρα από τις 10 έως τις 2μ.μ. Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα και στο Παγκρήτιο Στάδιο και το κλειστό των Πατελών ως τις 2μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News