default-image

Φιλικό στην Ιεράπετρα ο Ηρόδοτος – Ρεπό για τον ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Φιλικό στην Ιεράπετρα ο Ηρόδοτος – Ρεπό για τον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια αυτό το σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τις ομάδες της Κρήτης, καθώς υπάρχει η δεύτερη προγραμματισμένη διακοπή της αγωνιστικής δράσης.

Στον πρωτοπόρο Ηρόδοτο πάντως αποφασίστηκε να γίνει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προκειμένου οι κυανόλευκοι να κρατήσουν την φόρμα τους και έτσι θα πάνε στην Ιεράπετρα για να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΙ. Η φιλική αναμέτρηση θα γίνει στο «Βουζουνεράκειο» με ώρα έναρξης στις 15:00 και είναι ένας αγώνας από τον οποίο ο Μανόλης Παπαματθαιάκης θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του παιχνιδιού με την Κηφισιά που ακολουθεί.

Αντίθετα, στον ΠΟΑ ο Μανόλης Σουτζής αποφάσισε να μην γίνει φιλικό παιχνίδι και οι παίκτες θα πάρουν ανάσες με διήμερο ρεπό. Ήταν πάντως κάτι που άξιζαν οι παίκτες του ΠΟΑ λόγω της πολύ καλής πορείας του αλλά και επειδή στην προηγούμενη διακοπή δεν είχαν ξεκουραστεί αλλά είχαν αγωνιστεί σε φιλικό κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών.

Παράλληλα, η διοίκηση των «πράσινων» με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους Νέους Μοιρών για την φιλοξενία στο ματς Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης:«Η διοίκηση του ΠΟΑ ευχαριστεί θερμά τους Νέους Μοιρών και τους ανθρώπους του συλλόγου για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο των Μοιρών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News