Αθλητισμός

Μαυροειδής: Θέλουμε τον κόσμο της Κρήτης δίπλα μας

Το καλύτερο δυνατό είναι έτοιμη να κάνει η ανανεωμένη Εθνική ομάδα μπάσκετ που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, από το Λέστερ και το αποψινό (21:30) παιχνίδι με την Μ. Βρετανία και ενώ ακολουθεί αυτό με το Ισραήλ την Δευτέρα στις 17:00 στο Ηράκλειο, στα «Δύο Αοράκια».

Το καλύτερο δυνατό είναι έτοιμη να κάνει η ανανεωμένη Εθνική ομάδα μπάσκετ που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, από το Λέστερ και το αποψινό(21:30)  παιχνίδι με την Μ. Βρετανία και ενώ ακολουθεί αυτό με το Ισραήλ την Δευτέρα στις 17:00 στο Ηράκλειο, στα «Δύο Αοράκια».

«Η ευθύνη που έχουμε όλοι μας είναι να κάνουμε την Εθνική τόσο πετυχημένη όσο ήταν στο παρελθόν. Η Μεγάλη Βρετανία είναι ίσως η πιο δυνατή από τους αντιπάλους μας και συνεπώς το παιχνίδι αυτό είναι το πιο δύσκολο.

Το ματς με το Ισραήλ θα είναι για μένα ιδιαίτερο, γιατί κατάγομαι από την Κρήτη και η οικογένειά μου μένει εκεί. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας κι εμείς θα παλέψουμε σαν Έλληνες. Μακάρι να κερδίσουμε και να τους δώσουμε αυτή τη χαρά», τόνισε ο σέντερ της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής.

Σχόλια